« Înapoi la pagina festivalului

Johnny Depp: "Jack Sparrow e o combinaţie stranie între un star rock şi un personaj de secol XVIII"

de Gloria Sauciuc in 14 Mai 2011
Johnny Depp: "Jack Sparrow e o combinaţie stranie între un star rock şi un personaj de secol XVIII"

Conferinţa de presă a filmului Pirates of Caribbean:On Stranger Tides s-a desfăşurat în prezenţa regizorului Rob Marshall şi a actriţelor Astrid Berges-Frisbey (sirena în film) şi Penelope Cruz (Angelica, fiica lui Barbă-Neagră), plus a actorilor Sam Claflin (misionar care vrea să salveze sufletul lui Barbă-Neagră), Johnny Depp, Ian McShane, Geoffrey Rush şi a producătorului Jerry Bruckheimer.

 Johnny Depp a spus despre personajul său, Jack Sparrow, că "e o combinaţie stranie de star rock'n'roll şi figură de secol XVIII, care seamănă cu Keith Richards, cu Pepe le Pew, în concluzie un ticălos romantic!" care se calează pe calităţile de bază ale unui pirat, care sunt "ignoranţa şi insistenţa". Depp, inspirat în vestimentaţie de personajul său (o bandană îi atârnă de curea, şi o eşarfă e legată studiat la gât) a vorbit la conferinţa de presă şi despre cum îl ajută familia: "Uneori ei mi-au văzut filmele mai mult decât mi le-am văzut eu!  Adesea îmi testez personajele în relaţia cu copiii mei, care uneori îmi spun "stop!" Dar,ce-i drept, nu m-au concediat până acum!

 Despre cum a lucrat cu Penelope Cruz, Depp mărturiseşte: "Ocazia de a lucra cu Penelope e un dar. E fermecătoare, e un prieten loial şi e aşa de talentată."

Pe de altă parte, Penelope Cruz, într-o formă extraordinară, spune despre filmările cu Johnny Depp: "Sunt foarte norocoasă că am lucrat şi că am avut de-a face cu el. Sunt fanul lui! E atât de creativ, de liber şi de plin de inspiraţie! E unic."

Ian McShane spune despre Barbă-Neagră, personajul său:
"E legendar. E interesant să joci un personaj atât de plin de răutate. Dar să nu-l numim rău, să-l numim mai degrabă... complicat."

Vezi în galeria acestui articol poze calde de la photocall-ul Piraţii din Caraibe, de la Cannes.

cu sprijinul

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Chrissy pe 14 mai 2011 20:04
Johnny Depp este un "icon" in tot, de la imbracaminte pana la diversitatea personajelor pe care le-a interpretat. este un actor veritabil, care face placuta vizionarea oricarui film, in care a jucat. Long live Johnny Depp!
victori pe 14 mai 2011 22:05
Frumoase pozele!
Penelope radiaza si Johnny arata superb cu adevarat !
Ce ma bucur este ca doar peste o saptamina, 20 mai, vine filmul si la noi!

paul2011 pe 15 mai 2011 12:23
Johnny arata beton . Penelope frumoasa ca de obicei . De abia astept sa vad filmul si avand in vedere ca o sa mai fie inca 2 nu poate decat sa ne bucure . Johnny Depp , you are the best .
aur_11 pe 15 mai 2011 16:37
Jack Sparrow este creatia lui Johnny Depp cred eu.

Zicala "nimeni nu e de neinlocuit " aici nu se aplica.

Daca el nu ar mai juca acest rol , nu ar putea fi "inlocuit" in film, asa cum a putut fi inlocuita , ca personaj feminin, Keira Knightley cu Penelope Cruz.
Eu nu "simt" lipsa nici lui Orlando Bloom.

Han_Solo pe 16 mai 2011 12:10
Nu am vazut inca filmul insa Keira si Deep aveau o chimie destul de reusita, se putea exploata putin mai mult acea relatie mai ales dupa ce Orlando Bloom a iesit din peisaj (Personajul sau, Will Turner)
alex_il_fenomeno pe 16 mai 2011 18:59
ciudat , nemaipomenit , bizar ... intr-un cuvant : UNIC ! cert este faptul ca Jack Sparrow este unul dintre cele mai indragite personaje pe care le-a oferit cinematografia in ultimii ani !
john pe 20 mai 2011 01:42
de acord cu aur_11. In general actorul face personajul si tocmai din acest motiv fiecare actor are stilul lui si nimeni nu ar putea sa redea personajul lui sparrow. Abia astept sa ajung si eu zilele astea sa vad filmul. Imi era dor de jack
razvan pe 20 mai 2011 02:18
astept seria 4 de cv timp..sunt curios de rolul lui penelope.arata super
ulma pe 22 mai 2011 23:22
joaca super bine si sparrow e la fel de funny
Crissy pe 5 iunie 2011 14:22
cel mai tare film posibil

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells