Iron Man 3 reia filmările după accidentarea lui Robert Downey Jr.

de Cristina Grigore în 3 Oct 2012
Iron Man 3 reia filmările după accidentarea lui Robert Downey Jr.

Filmările la cea de-a treia parte a aventurilor lui Iron Man au continuat ieri după o pauză de mai bine de o lună, amânare ce nu va afecta, conform studiourilor Marvel, lansarea programată pentru 3 mai 2013.

Lucrul la peliculă a fost întrerupt la jumătatea lunii august, când protagonistul, Robert Downey Jr., a suferit o rană la gleznă în urma executării unei cascadorii minore. După o recuperare de câteva săptămâni, actorul a revenit pe platourile de filmare.

Noua imagine din film, publicată de Entertainment Weekly.com, îi surprinde pe Tony Stark – în armura sa Mark 47, făcută acum să adere singură pe corp şi să poată controla, cu ajutorul ei, alte 40 de costume Iron Man – dar şi pe James Rhodes, în al său costum, de asemenea îmbunătăţit, ce va purta acum numele Iron Patriot.

Din distribuţia filmului regizat de Shane Black mai fac parte Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, Ben Kingsley, James Badge Dale, şi Jon Favreau. Scenariul a fost inspirat de povestea benzilor desenate The Invincible Iron Man – Extremis, publicată în 2005-2006 şi imaginată de Warren Ellis şi Adi Granov.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 3 octombrie 2012 08:24
cunosc seria extremis..e o poveste grozava,o serie de intamplari diferita faya de restul revistelor cu iron man....dar cel mai impresionant lucru la revista a fost calitatea desenelor...........un aspect vizual uimitor..
paul2011 pe 3 octombrie 2012 12:32
abia astept sa vad filmul ....costumele sunt foarte misto :X ...ador seria extremis :D:X .
ddirty_devil pe 3 octombrie 2012 18:52
Costumul lui Iron Patriot, aduce un pic cu unul " Capitan America Patriot ", frumos...
neb2069 pe 4 octombrie 2012 12:36
Pai asta e, Iron Patriot. Captain America Patriot nu exista si in ciuda articolului scris in mod tipic pt cinemagia, nu este pilotat de Rhodes ci de Norman Osborn, daca au respectat benzile desenate.
Adry95 pe 3 octombrie 2012 20:06
costumele arata parca prea ciudat tot mai faine sunt cele vechi cel albastru pare a fi Captain America :)) oricum asteptam cu nerabdare aparitia lui.
spartacus pe 4 octombrie 2012 00:01
Arata ca niste costume de roboti, dar sunt k lumea - oricum, mult mai misto decit ce am vazut ca va fi in noul ROBOCOP....
alex_il_fenomeno pe 9 noiembrie 2012 13:44
si asa cred ca regizorii aveau ceva timp pastrat, asa ca nu se va simti.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells