Hollywood & Crime, un documentar despre gratiile care nu fac parte din decor

de Cristina Popov (Joe) - Pro Cinema în 22 Iul 2006
Hollywood & Crime, un documentar despre gratiile care nu fac parte din decor
Hollywood necenzurat / Hollywood & Crime “hraneste” fascinatia publicului pentru partea intunecata a Hollywood-ului, pentru dramele vedetelor si confruntarile lor cu legea. Fie ca e vorba de arestari, procese, fraude fiscale, nuditate, exhibitionism, munca in folosul comunitatii, staruri care au ajuns dupa gratii dupa ce au devenit celebri sau inainte de a fi cunoscuti, documentarul examineaza atent pasiunea, lacomia, inconstienta care se ascund in spatele celebritatii. Documentarul se bazeaza pe marturiile unor cunoscuti ai unor vedete care au avut necazuri legislative: Tim Allen, Leonardo Di Caprio, Marlon Brando, Kim Basinger, Hugh Grant, Miky Rourke sau Dennis Rodman. Documentarul se concentreaza pe exemple reale din viata starurilor si isi propune sa evidentieze faptul ca faima nu ii scuteste de restrictiile legii.
Primul episod aduce in atentia telespectatorilor Pro Cinema, in aceasta seara de la ora 12:15, trei cazuri care au facut mare valva in lumea mondena americana. Fosti colegi de liceu, Charlie Sheen, Sean Penn si Rob Lowe au avut cu totii parte de faima si de probleme cu legea.
Charlie Sheen, desi un nume important in Cetatea Filmului, a ocupat pentru mult timp prima pagina a ziarelor din cauza numeroaselor scandaluri in care a fost implicat si a comportamentului sau violent. Problemele sale cu drogurile s-au agravat la un moment dat atat de tare, incat tatal sau, Martin Sheen, a decis sa il predea politiei pentru a evita vreo tragedie. Unchiul sau, Joe, povesteste in documentar cum a reusit totusi Charlie sa revina la o viata normala.
Sean Penn nu se lasa nici el mai prejos in ceea ce priveste violenta. Actorul a stat ceva timp in inchisoare dupa ce l-a atacat pe unul din figurantii de pe platorurile de filmare. Intregul conflict este relatat de regizorul care i-a si despartit pe cei doi batausi.
Si Rob Lowe stie ce inseamna sa ai de-a face cu legea. Actorul a fost acuzat si condamnat la munca in folosul comunitatii, dupa ce a intretinut raporturi sexuale cu o minora. Mai mult, el a inregistrat totul pe o caseta usurand astfel munca judecatorilor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells