Hilary Swank va avea licenta de pilot

de Razvan Boboc în 29 Oct 2008
Hilary Swank va avea licenta de pilot

Hilary Swank isi va lua in curand licenta de pilot. Ea a luat lectii de zbor pentru a se pregati pentru rolul legendarei aviatoare Amelia Earhart din noul ei film. Compania de asigurari si producatorii i-au interzis insa sa zboare singura pana la terminarea filmarilor iar actrita nu si-a putut lua licenta de pilot.

Filmarile pentru "Amelia" s-au incheiat de curand iar Hilary Swank, castigatoare a doua premii Oscar, abia a asteptat sa se intoarca la bordul avionului.

Amelia spune povestea vietii tumultoase a aviatoarei Amelia Earhart, disparuta in 1937 in timpul unui zbor deasupra Oceanului Pacific. Filmul va fi lansat in 2009. Hilary Swank o va interpreta pe Earhart in primii ani ai carierei sale de pilot. George Putnam, editor si agent de presa, a fost convins de Amy Guest sa organizeze un zbor neintrerupt peste Atlantic. Dar dupa ce Guest a renuntat la tentativa de a fi prima femeie care facea o astfel de calatorie, aceasta l-a rugat pe Putnam sa gaseasca o femeie pilot si sa faca din acest zbor un eveniment media.

Taguri:  Hilary Swank

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells