Harry Potter, rămas-bun pe 15 iulie

7 Iul 2011
Harry Potter, rămas-bun pe 15 iulie

Dupa 10 ani de magie pe marile ecrane, cea mai de succes serie a tuturor timpurilor ajunge la final, odata cu lansarea in cinema a mult-asteptatului Harry Potter si Talismanele Mortii - Partea 2, care va putea fi vizionat in premiera la Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucuresti, Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Baneasa Drive In Cinema, Patria (Bucuresti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Pheonix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni - in 3D si Imax, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 2, ultimul film al fenomenului mondial ce are la baza romanele lui J.K. Rowling, este si cel mai spectaculos de pana acum, oferind pentru prima oara spectatorilor o experienta cinematografica unica, datorata inaltei tehnologii 3D si IMAX 3D.

Liderul absolut in materie de incasari din domeniul cinematografic, Harry Potter a generat pana in prezent venituri de peste 6,37 miliarde de dolari.

Aflati pentru ultima data pe marile ecrane in interpretarea legendarelor personaje care le-au adus faima la nivel mondial, actorii Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson, isi iau ramas bun de la fani alaturi de nume mari ale cinematografiei precum: Ralph Fiennes, Maggie Smith, Helena Bonham Carter si Robbie Coltrane, ducand la bun sfarsit cu stil decada Harry Potter.

In acest capitol final, tensiunea urca la cote nebanuite, culminand cu batalia epica dintre Harry Potter si cel mai mare dusman, Lordul Cap-de-mort. Lunga calatorie ia sfarsit cu dramatica inclestare intre bine si rau. Dupa ce au distrus un Horcrux si au aflat semnificatia magicelor Talismane ale Mortii, Harry impreuna cu Ron si Hermione continua cautarea celorlalte Horcruxuri, pentru a avea o sansa de a-l distruge pe Cap-de-mort. Insa, spre ghinionul lor, maleficul personaj reuseste sa puna mana pe Bagheta de Soc si acum vrea cu orice pret sa atace Scoala Hogwarts si sa puna stapanire pe cele doua lumi.

Episodul final al luptelor magice promite scene de lupta impresionante intre vrajitori si Devoratorii mortii, puse in valoare de tehnologia 3D si IMAX 3D. O productie Warner Bros., Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 2 vine in premiera din 15 iulie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucuresti, Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Baneasa Drive In Cinema, Patria (Bucuresti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Pheonix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni - in 3D si Imax, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara). Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 7 iulie 2011 10:37
De cand il astept.... :)
Alex4Fun90 pe 7 iulie 2011 10:42
De vreo 10 ani :)) Una peste alta speram sa vina mai tarziu clipa asta
djufx88 pe 7 iulie 2011 11:38
da nu doar partea asta e 3D
AeroX pe 7 iulie 2011 11:45
Orice inceput are si un sfarsit. Asta e. Sunt sigur ca acest ultim film va marca putin si acele persoane care n-au prea gustat fenomenul HP. Cat despre fani, n-are sens sa mai comentez. Vor fi coplesiti in sala de cinema. Am citit undeva ca si 3D-ul e foarte bun. Filmul abunda de efecte speciale, printre care si 3D. Producatorii si echipa(printre care Tim Burke, VFX supervisor) au declarat ca sunt multumiti de ce a iesit.

On the quality of 3D in film, Burke told Los Angeles Times, "I think it’s good, actually. I think people are going to be really pleased. I know everyone’s a little nervous and skeptical of 3-D these days, but the work has been done very, very well. We’ve done over 200 shots in 3D and in the visual effects as well, because so much of it is CG, so the results are very, very good. I think everyone’s going to be really impressed with it, actually." Producer David Heyman spoke to SFX magazine about the 3D conversion, saying that "The way David Yates is approaching 3D is he’s trying to approach it from a character and story point of view. Trying to use the sense of isolation, of separation that sometimes 3D gives you, to heighten that at appropriate moments. So we’re approaching it in a storytelling way."[

ren22 pe 7 iulie 2011 13:38
m-am emotionat,,,am crescut cu harry potter si cred ca nu il voi uita vreodata...oricum clipa vine,nu o putem opri,dar speram sa intarzie mult si bine...si ai dreptate aerox,fiecare inceput are si un sfarsit...si trebuie sa ne obisnuim cu asta,desi nu imi place
sweetyalexya pe 7 iulie 2011 13:47
o ce imi place H.P pacat ca se termina dar asta e...am citit cartea si e super
xerses pe 7 iulie 2011 13:49
Cu regret a sosit si momentul in care nu vom mai astepta nerabdatori o noua aparitie Harry Potter.Sper sa fie la fel de ubit si de generatiile urmatoare cand vor vedea seria cap-coada, fara emotia asteptarii unui alt film.E ultimul...
Crist11 pe 7 iulie 2011 14:12
Xerses, amice... Generatia care va urma sa ia amploare, nu au in cap decat facebook, iphone-uri, si haine de firma... crezi ca vor vrea ei sa vada aceste filme peste 5-6 ani ? La 17 ani vor avea deja propria lor masina, motor, vor avea telefoane de 20milioane si se vor imbraca numai de la versace si fetele la 17 ani vor avea gentii de la Gucci...
Eu am avut norocul sa ma aflu` in generatia in care calculatorul la mine s-a inventat prin 2007... si sa copilaresc ca un copil adevarat.

Cat despre Harry Potter...Sper sa se gandeasca cineva sa mai faca o astfel de franciza...daca nu la fel de buna ca H.P. macar sa incerce.

21robert pe 7 iulie 2011 15:17
Cel mai tare lucru despre HP e ca am crescut odata cu Daniel, Emma si Rupert si ei au crescut odata cu personajele lor. Si au jucat asa cum noi am fi jucat acest joc numit Harry Potter: cu inima de copil.
DarkBEny pe 7 iulie 2011 15:59
Poate mai scrie JK Rowling anca o carte peste 2ani nu se stie nimik
FoxHound pe 7 iulie 2011 16:22
A fost prea tare seria, am inceput sa urmaresc Harry Potter decand aveam 7 ani il dadea de Craciun pe Pro TV "Harry Potter si Piatra Filozofala" dupa ce vazusem primu film am inceput sa citesc si cartea, si tot asa, asteptam si filmu si cartea (continuarile)cu sufletu la gura :D.Ultima parte o sa fie super, cel putin asa e cartea, dabia astept sa mah duc la cinema,cand o sa se sfarseasca o sa fiu putin trist ca sa terminat seria si o parte din copilarie :(.
Manusa pe 7 iulie 2011 16:39
Abia astept sa il vad, sa aflu deznodamantul :). Si intr-un fel abia astept sa se termine, prea multe filme.....cu Harry Potter. Nu spun ca nu sunt bune filmele dar m-am saturat sa tot apara atatea...
andu7zu pe 7 iulie 2011 16:44
mie imi pare bine...
AeroX pe 7 iulie 2011 16:49
:|
Ariel6 pe 7 iulie 2011 17:22
Abia astept sa il vad !
legolas05 pe 7 iulie 2011 19:17
abia astept
cezarimp pe 7 iulie 2011 19:24
Este poate cel mai asteptat HP ever!
alex_il_fenomeno pe 7 iulie 2011 19:35
imi pare foarte rau ca aceasta serie minunata ia sfarsit ...
Vorador pe 7 iulie 2011 20:20
Se termina HP si ramanem cu Twilight.FTW!
AeroX pe 7 iulie 2011 21:54
Hai fii serios! Twilight e alta mancare de peste! E doar o moda, nu un fenomen! Nu sunt rautacios, dar am citit Twilight, am vazut filmele aparute pana acum. E prea departe de Harry Potter ca univers...HP e prea bogat!
AeroX pe 8 iulie 2011 00:21
Da, am inteles. Ti-am raspuns si la mesajul privat. Si eu astept The Hobbit :)
Sorin87 pe 7 iulie 2011 21:06
pacat mare pentru ca mi-a placut si imi mai place
MissBlossom01 pe 7 iulie 2011 22:23
Tocmai am terminat sa ma uit live la premiera mondiala a ultimului film din mega-seria asta de succes.Vreau sa spun ca a fost EXTREM de emotionant pentru mine,cat si pentru alti fani evident..dar va dati seama ce a fost pentru actori? Au fost vizibil cel putin miscati,ei lucrand la filmele astea de vreo 10 ani.Pff,jumatate din viata lor.Si inainte de aia,erau chiar mici.Cum au si zis in nenumarate interviuri(uitati-va pe youtube) , Harry Potter i-a invatat tot ce stiu acum si le-a influentat viata.
Nu stiu ce sa zic,imi va lua putin timp ca sa trec peste 'sfarsit'.Dar sunt sigura ca este un film foarte frumos,abia astept! Si pana la urma sa fim optimisti,nu se termina chiar totul.Exista parcul acela in America(PROMIT ca o sa ajung acolo),sper ca se va face si in Europa..exista pottermore(din cate am inteles va tine ani buni,ca e gata doar dupa prima carte),poate Jo. va scrie pana la urma enciclopedia etc. :) Si intotdeauna avem cartile si filmele la indemana cand ni se face dor!

Daca nu v-ati uitat live,ei bine,ati ratat doar cea mai mare premiera a vreunui film,cel putin din Anglia :)

Ariel6 pe 7 iulie 2011 22:25
M-am uitat si eu. A fost superb .. la sfarsit a fost trist cand a vb JK.. :(
Vorador pe 7 iulie 2011 23:58
Eu mai stau sa vad acum in reluare,finalul spectacolului m-a emotionat,as vrea sa am toata emisiunea.
natty96 pe 8 iulie 2011 00:06
http://www.youtube.com/watch?v=ylrv2KGVmvE&feature=player_detailpage
http://www.youtube.com/watch?v=CkGI-iLAK-E&feature=player_detailpage
http://www.youtube.com/watchv=MOV04D6420c&feature=player_detailpage
http://www.youtube.com/watchv=_S2U5v1OWps&feature=player_detailpage



http://www.youtube.com/watch?v=_S2U5v1OWps&feature=player_detailpage

natty96 pe 8 iulie 2011 00:06
interesante partile...
MissBlossom01 pe 8 iulie 2011 22:23
Da,foarte :) Sper ca de data asta sa castige un Oscar macar,nu doar sa fie nominalizati.O merita din pliiin!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells