Fraţii lui Batman bat la uşă

de Ştefan Dobroiu în 20 Iul 2009
Fraţii lui Batman bat la uşă

Nicicând n-au mai fost în producţie atât de multe proiecte DC Comics, comentează The Hollywood Reporter după ce a numărat filmele cu fraţii lui Batman ce ar putea ieşi în curând pe marile ecrane. Nu sunt deloc puţine şi sunt chiar interesante. Probabil cel mai aşteptat supererou DC Comics este The Flash, dar acesta nu e deloc singurul care îşi face antrenamentul pentru a evada din pagina de hârtie a cărţilor de benzi desenate în spaţiul mult mai generos (şi, să recunoaştem, spectaculos) al ecranului de cinematograf.

Dacă de western-ul supranatural Jonah Hex am mai vorbit, iar săptămâna trecută aflam că Ryan Reynolds va fi The Green Lantern, iată că în producţie a intrat şi The Losers, un film cu Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana şi Chris Evans în rolurile principale. Bruce Willis pătrunde şi el în ograda personajelor DC Comics, după ce a acceptat să joace în spy thriller-ul Red. Acesta este unul din puţinele proiecte DC care nu se realizează în ograda celor de la Warner Bros., studiourile de film ce au achiziţionat toată colecţia de personaje DC la sfârşitul anilor '60.

După imensul succes de anul trecut al lui The Dark Knight, mai marii de la Warner şi-au dat seama că trebuie să urmeze exemplul celor de la Marvel (care au oricum avantajul unor filme de "bandă" precum The Avengers, proiectul reunind mai mulţi supereroi) şi că ar fi bine să-şi pună şi ei în funcţiune banda rulantă de filme cu supereroi. Se pare că Warners a angajat anul trecut trei dintre cei mai importanţi scriitori de la DC, Geoff Johns, Grant Morrison şi Marv Wolfman, pentru a servi drept consultanţi în această nouă serie de filme. Unele dintre proiecte au producători importanţi în spate, precum e cazul lui The Flash (Charles Roven) sau Teen Titans (Akiva Goldsman).

Alţi supereroi care ar putea vedea lumina ecranului ar fi Adam Strange sau Aquaman, ultimul avându-l implicat şi pe Leonardo DiCaprio în realizare. Wonder Woman, deja vedeta unui serial TV, aşteaptă şi ea mutarea pe marele ecran, iar Superman, deşi blocat de procese şi de expirarea drepturilor, se bucură de o prea mare popularitate pentru a nu avea parte de măcar un alt film. Acelaşi este cazul lui Batman: cu sau fără Christopher Nolan, cel mai important supererou DC Comics nu va sta prea mult departe de cinematografe.

Care proiect DC Comics ţi se pare cel mai interesant?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 20 iulie 2009 16:18
toate sunt importante dar cele mai importanta sunt batman superman si de ce nu un viitor justice league of america varianta dc alui avengers?
eratostene pe 21 iulie 2009 09:33
astept cu nerabdare aceste proiecte,,,,,,,,,,,,the flash va fi ceva mirific pe ecrane
Alexander Solis pe 21 iulie 2009 10:14
Se zice ca in 2010 vine pe marile ecrane Jusitce League Movie aici nu am vazut nici o stire despre el:( de la o vreme ma farmeca mai mult DC decat Marvel , la Marver is vreo 2 povesti care imi plac :D mai exact Wolverine si Punisher.
BLACK-SPIDER pe 28 iulie 2009 16:18
Grozav...competitia dintre cele doua mari case de editura din domeniul Comicsurilor nu poate fi decat benefica pentru fanii supereroilor. Eu unul ii prefer pe cei de la Marvell dar si DC au multe filme grozave, in special cele cu Batman!
Alex pe 30 iulie 2009 16:51
In 2011 v-a aparea un nou film Superman: The Man of STEEL.
Si in sfarsit si-au dat seama ca Superman mai are un nemesis Brainiac.
Sper ca sa nu se mai foloseasca Kriptonita ca m-am plictisit sa-l vad pe Superman tavalindu-se in chinuri.
Vreau sa-l vad la lucru Tata.
Green Lantern o sa fie ceva supermarfa.
Flash o sa ne ameteasca.
Iar daca se v-a face un Wonder Woman sper sa nu ne aduca erectii prea mari.
Primul pas pana la Justice League movie ar fi un World Finest cu Batman si Superman lucrand impreuna impotriva lui Joker si a lui Lex Luthor.
Marvel si-a adus a doua icoana in 2008 cand l-a adus pe IRON MAN pe marile ecrane fiindca Spiderman a fost prima icoana Marvel adusa.
Abia astept si a treia Icoana Capitan America.
Icoanele DC Comics sunt Nr.1 Superman Nr.2 Batman Nr.3 Green Lantern

cara man pe 18 ianuarie 2010 17:42
e tare marvel si flash dar mai tare e spider-man
marius93 pe 12 iunie 2010 18:08
The Avengers si Green Lantern.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells