Elodie Yung, doza de sex-appeal din G.I. Joe 2?

de Cristina Grigore în 13 Iun 2011
Elodie Yung, doza de sex-appeal din G.I. Joe 2?

Cum singurii confirmaţi pentru cea de-a doua parte a lui G.I. Joe sunt Channing Tatum şi Byung-hun Lee, producătorii filmului sunt acum în căutarea unor noi şi interesante figuri care să aducă continuării doza aşteptată de acţiune, dar şi de sex-appeal. Potrivit The Hollywood Reporter, cea aleasă pentru a lua parte la aventurile trupei de elită este Elodie Yung.

Actriţei franceze cunoscută momentan doar pentru producţiile din ţara de origine (în District 13: Utimatum, este protagonista unei scene de luptă palpitante) i s-a oferit rolul lui Jinx, o tânără americancă, care descoperă, în timpul unei călătorii în Japonia, că are legături de sânge cu un clan ninja. După ce îşi demonstrează calităţile de expert al artelor marţiale, ea este acceptată de clan drept membru cu drepturi depline.

Dacă va accepta oferta, Yung ar putea juca alături de Tatum, Hun (care-şi vor relua rolurile lui Duke şi Storm Shadow) dar şi de Dwayne Johnson, aflat în negocieri pentru apariţia în rolul lui Roadblock, un militar mânuitor de armament greu, pasionat de gastronomie. Un alt actor care ar putea reveni în G.I. Joe: Cobra Strikes (subtitlu provizoriu al continuării) este Ray Park (Snake Eyes).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sideswipe pe 13 iunie 2011 13:08
jesus ,,,,unde le gasesc astia frate ,,,,sex appeal...fuck me ..si vecina de la 3 e mai buna ....
jan pe 13 iunie 2011 13:51
ba tre sa recunosc e cam naspa tipa :|,dar plm cn stie cum arata q un pic de machiaj sau "glet" pe fata ;))
Lalolica pe 13 iunie 2011 15:21
sunt tare curios dak ca mai aparea si arnold voslo:-?...potrivit finalului primului film el a ramas presedintele SUA:->....mie cel putin el mi s a parut ca a dat farmec filmului si ar fi pacat dak nu sar profita de prezenta lui!!
zeno.marin pe 13 iunie 2011 16:25
Yea, yea, yea...Carcotasilor! Sigur niciunl din voi n-ati vrea sa fiti vazut de brat cu ea. }:-P
Cat de acri pot fi strugurii astia! yea, yea, yea...

suvitedeea pe 13 iunie 2011 19:11
bai sincera sa fiu e cam uratica tipa...
jeorge pe 14 iunie 2011 00:27
bai nu mia fiti ipocritii.
Voi credeti ca daca esti vedeta, actrita trebuie sa fii neaparat frumoasa.E nevoie intradevar de o oarecare frumuseste dar fata nuu este deloc urata.
Talentul are diferite infatisarii precum si vorba aia cu marul.

MickyMick pe 14 iunie 2011 01:40
Mm, nu stiam de unde s-o iau, apoi mi-am dat seama ca ea era tipa tatuata din DIstrict 13. Mie personal nu mi se pare asa urata, voi uneori aveti tendinta sa puneti si niste poze nefavorabile. Nu e vreo frumusete autohtona, dar nici una oribila asa cum o descrieti voi. Si plus ca se pricepe la scenele de actiune, probabil asta a fost si unul din motivele pt. care a fost aleasa.
alex_il_fenomeno pe 14 iunie 2011 10:47
pare o distributia mai buna decat in primul film ! cred ca are sanse sa fie mai bun decat primul "G.I. Joe" !
jan pe 14 iunie 2011 23:30
in titlu spune k ea poate fi doza de sex-appeal din film,yo doar am zis k n-are ce trebuie pt a fi DOZA pt g.i. joe asa k lasati-o mai usor :P.
Krakatau pe 15 iunie 2011 01:11
Cand voiam sa spun ca arata chiar bine m-am uitat la celelalte poze cu ea de pe site si m-am am ragandit :)) Oricum, urata nu e. Haterilor. Parca ati fi eu.
drago pe 17 iunie 2011 19:45
Cinemagia,multe multumiri pentru spoiler: "Yung ar putea juca alături de Tatum, Hun (care-şi vor relua rolurile lui Duke şi Storm Shadow)" In primul film,Storm Shadow parca a fost ucis de catre Snake Eyes (ce-i cu numele astea Dumnezeule?! )...acum ne spuneti ca va aparea in al 2-lea...
so1uffle2 pe 29 iunie 2011 17:54
@ sideswipe, ca mare dreptate mai ai ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells