Editura Corint Junior anunta aparitia primului audiobook fantasy pentru copii si tineri din Romania!

30 Sep 2008
Editura Corint Junior anunta aparitia primului audiobook fantasy pentru copii si tineri din Romania!

in lectura lui Razvan EXARHU.

Editura CORINT JUNIOR anunta aparitia primului audiobook fantasy pentru copii si tineri din Romania. Audiobook-ul este adaptarea cartii a cincea din CRONICILE WARDSTONE - GRESEALA VRACIULUI de Joseph Delaney si va fi LANSAT OFICIAL impreuna cu cartea in BUCURESTI (libraria Diverta Magheru, 7 noiembrie 2008, ora 18.00) si BRASOV (libraria st. O. Iosif, 8 noiembrie 2008, ora 13.00) IN PREZENTA AUTORULUI.

Comitatul devine un loc tot mai periculos pe zi ce trece, asa incat Tom este trimis de magistrul sau in nord, pentru a studia timp de cateva luni cu un alt vraci, Bill Arkwright. Metodele acestuia sunt mai neortodoxe, dar a pregatit la vremea lui multi ucenici, iar acum a venit timpul sa faca acelasi lucru pentru Tom. Cand Cel Rau isi trimite fiica, pe cumplita vrajitoare Morwena, sa-l ucida pe baiat, Bill face o greseala si Tom e nevoit sa-si infrunte singur dusmanii. Vraciul si Alice ii sar in ajutor, dar vor putea oare infrunta o asemenea putere intunecata? Iar greseala Vraciului aduce intunericul mai aproape de victoria finala.

JOSEPH DELANEY - un Edgar Allan Poe pentru adolescenti!

S-a nascut la Preston, Marea Britanie, in 1945, si locuieste in Lancashire, cu sotia sa. Are trei copii si patru nepoti. Absolvent al Universitatii Lancaster, Delaney este in prezent seful Departamentului de Studii Media si Film la Colegiul Blackpool. in 2004, la 59 de ani, Delaney publica primul sau roman pentru adolescenti: Ucenicul Vraciului, care ajunge rapid in topul vanzarilor principalelor librarii din Marea Britanie si nu numai.

Ucenicul Vraciului, prima carte din seria Cronicile Wardstone, va fi ecranizata, drepturile pentru film fiind deja cumparate de Warner Bros. Studio.

Autorul scrie acum al saselea volum al Cronicilor Wardstone, considerate de presa britanica una dintre cele mai apreciate serii de carti pentru copii si adolescenti ale momentului.

In Romania, cartile din seria Cronicile Wardstone s-au vandut in peste 30.000 de exemplare, fiind numarul 1 in topurile de vanzari Diverta. Batalia Vraciului, cartea a patra din Cronicile Wardstone, a fost votata Cartea Anului 2007 de cititorii Diverta Magazin. Filmul in productie la Warner Bros.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells