Daniel Radcliffe îşi doreşte o familie numeroasă

de Cristina Grigore în 7 Iul 2011
Daniel Radcliffe îşi doreşte o familie numeroasă

La cei 21 de ani ai săi, starul din Harry Potter, Daniel Radcliffe, are o prietenă, două locuinţe de lux în New York şi este posesorul unei averi considerabile – lucrul la franciză i-a adus până acum peste 90 de milioane de dolari. Întruneşte, aşadar, din plin, condiţiile necesare întemeierii unei familii. Însă, anunţă hollywoodnews.com, actorul nu este pregătit încă să se transforme în părinte, deşi îşi doreşte acest lucru.

Într-un interviu acordat cu ocazia apropiatei lansări a lui Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, Radcliffe a fost chestionat şi despre planurile sale legate de cuplu şi de familie, iar răspunsul său ne face să ne gândim, la apariţia, pe viitor, a numeroşi urmaşi ai acestuia, jucându-se cu baghetele magice în jurul tatălui lor: „Vreau copii şi vreau mulţi. Am văzut cât de fericiţi sunt prietenii mei ca părinţi. Plus că iubesc copiii. Da, vreau cu siguranţă să fiu cândva tată”, a mărturisit actorul.

Cu toate acestea, fostul învăţăcel vrăjitor este pregătit să mai aştepte: „Am o iubită de care sunt foarte îndrăgostit, aşa că, momentan, depinde de cum va evolua această relaţie”, a mai spus el.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 7 iulie 2011 09:30
Sa-i fie de bine si sa i se implineasca dorinta....
Crist11 pe 7 iulie 2011 14:33
Cum sa nu-si doreasca multi copii cand are o asa avere...
Poate devine Beckham 2.. glumesc:d

Multa sanatate si putere de munca.

Sorin87 pe 7 iulie 2011 21:08
are mai putini ani decat mine si are mai multi bani decat tot orasul meu :-)))) felicitari lui Daniel Radcliffe
alex_il_fenomeno pe 8 iulie 2011 11:45
un actor cu capul pe umeri !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells