Crouching Tiger, Hidden Dragon se pregăteşte de sequel

de Cristina Grigore în 25 Ian 2013
Crouching Tiger, Hidden Dragon se pregăteşte de sequel

Succesul lui Ang Lee de acum 13 ani, Crouching Tiger, Hidden Dragon/Tigru și dragon, va beneficia de o continuare, scrie Deadline. Compania Weinstein a stabilit începerea filmărilor pentru luna mai şi l-a plasat la cârma producţiei pe Ronny Yu, unul dintre veteranii cinematografiei chineze. Pelicula va avea la bază cea de-a cincea carte din seria Crane-Iron Pentalogy, semnată de autorul Wang Dulu, intitulată Silver Vase, Iron Knight.

De scenariul filmului, ce o va avea în centru pe Yu Shu Lien (personajul lui Michelle Yeoh), se va ocupa John Fusco (The Forbidden Kingdom, Hidalgo). Ang Lee va avea cel mai probabil, îndatoriri de producător, alături de Harvey Weinstein. Dacă momentan nu se ştie dacă vreunul din actorii filmului original va reveni în sequel, este însă dată ca sigură implicarea lui Yuen Woo Ping, excelentul coreograf al scenelor de luptă din Crouching Tiger.

„Acest film va introduce în scenă o nouă serie de iubiri intercalate şi de antagonişti în eterna bătălie dintre Bine şi Rău”, a spus Fusco. „Este vorba despre un univers alternativ al cărţilor, o pădure a artelor marţiale ce există în paralel cu lumea reală şi este plină de maeştri rătăcitori ai sabiei, vindecători, preoţi decăzuţi, poeţi, vrăjitori şi Shaolini rebeli. Este un univers atât de vast şi de bogat şi am găsit chiar personaje din cea de-a doua şi ce-a de-a treia carte pe care să le introduc în poveste, însă am încercat în tot acest timp să fiu cât mai fidel cu putinţă materialului sursă”, a adăugat scenaristul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 25 ianuarie 2013 09:02
Personajele principale din primul film mor.... fara ele ce farmec mai are?? Oricum, chiar daca filmul avea niste scene de lupta nebunesti, actiunea avea loc in lumea reala... nu cum spun aici un "univers alternativ".
monicarusu25 pe 25 ianuarie 2013 10:47
imi plac filmele chinezesti. sunt bine realizate.
MikkaelWolfganger pe 25 ianuarie 2013 12:33
Suna a sequel ieftin pentru escrocarea fanilor primului film....
spartacus pe 25 ianuarie 2013 13:31
Iar o sa vedem "zburatori" ?!?!... Prea tare trase de păr sunt filmele astea, parerea mea.
Macabru pe 25 ianuarie 2013 19:54
Abia acum aflu ca a existat si o prima parte. Majoritatea filmelor produse de chinezi /japonezi / coreeni, mi se par porcarii.. Efecte speciale, sunete, miscari, sarituri, arme etc etc.. parca sunt scoase din desene animate. Sunt si exceptii, bineinteles. Filme in care au aparut Jackie Chan, Jet Li si alti actori asiatici cunoscuti. Dar in principiu, majoritatea sunt filme de duzina, irealiste, bazate pe povesti penibile.
Fourleaf22 pe 25 ianuarie 2013 20:33
Do yourself a favor si uite-te la film, e superb. Nu prea stiu cum e posibil sa nu fi auzit de el dar oricum, uite-te. A si luat oscar pt. cinematography si original score peste Gladiator si asta chiar e ceva.
alex_il_fenomeno pe 26 ianuarie 2013 20:33
Nu cred ca are vreo sansa sa se ridice la nivelul primului... din pacate.
SANDA45 pe 2 februarie 2013 15:23
n-o sa fie ca primu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells