Colin Firth se îndreaptă spre Gambit

de Cristina Grigore în 14 Dec 2010
Colin Firth se îndreaptă spre Gambit

În aşteptarea premiilor Oscar, pentru care filmul său din acest an, The King’s Speech, are şanse bune de câştig, Colin Firth trece la un proiect nou, scrie Deadline. Actorul britanic se află în discuţii cu producătorii remake-ului Gambit, comedia de acţiune din 1966, a cărei scenariu a fost refăcut de fraţii Joel şi Ethan Coen.

Regizorul peliculei va fi Michael Hoffman (The Last Stations), iar Firth va juca rolul unui hoţ care încearcă să fure o preţioasă statuetă de la un miliardar. Pentru asta are nevoie însă de o momeală, pe care o găseşte în persoana unei ospătăriţe, care seamănă leit cu soţia decedată a victimei. Hoţul, de obicei extrem de precaut, devine neglijent pe măsură ce sentimentele sale faţă de complicea sa încep să se schimbe.

Filmul original îi avea în rolurile principale pe Michael Caine şi Shirley MacLaine, nominalizaţi la Golden Globe pentru prestaţiile lor.

Firth filmează acum la Tinker, Tailor, Soldier, Spy, alături de Gary Oldman, Tom Hardy, Mark Strong şi Stephen Graham şi va trece apoi la The Promise Land, thriller-ul lui Michael Winterbottom.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
psihologu pe 15 decembrie 2010 11:13
OOO, interesant astept aceasta comedie...
alex_il_fenomeno pe 24 noiembrie 2011 20:07
sigur ar face o figura frumoasa !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells