Ce personaj a ratat apariţia în Wreck-It Ralph, dar nu va lipsi din sequel?

de Cristina Grigore în 5 Feb 2013
Ce personaj a ratat apariţia în Wreck-It Ralph, dar nu va lipsi din sequel?

Într-un interviu acordat site-ului ComingSoon.com, regizorul lui Wreck-It Ralph, câştigător a premiului Annie pentru cel mai bun film de animaţie al lui 2012 a dezvăluit că a existat un personaj pe care şi l-a dorit în aventurile lui Ralph, însă nu a avut ocazia să îl introducă în poveste. Potrivit declaraţiei lui Rich Moore, este vorba de Tron – interpretat pe micul şi marele ecran în Tron: Uprising de Bruce Boxleitner.

„Nu-mi mai amintesc cu siguranţă de ce apariţia în film a lui Tron nu a mai avut loc. Însă vom face cumva ca el să apară în sequel-ul peliculei”, a ţinut să menţioneze Moore.

Iar o continuare a lui Wreck-It Ralph este foarte probabilă, în condiţiile în care filmul a avut încasări globale de 376 de milioane de dolari, este favorit în cursa pentru Oscarul acordat filmelor de animaţie şi este deja câştigătorul premiului cel mai important din domeniu (premiul Annie). Cât priveşte problema drepturilor de autor, avantajul este că şi Tron este proprietatea Disney. Compania a început deja lucrul la Tron 3, aşa că o scurtă apariţie a personajului într-un hit precum Wreck+It Ralph nu poate fi decât benefică.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 5 februarie 2013 10:05
sperca pana la urma sa-l introduca.
rizea.alex70 pe 5 februarie 2013 16:04
Vor face o continuare?Pe asta nu o stiam.
alex_il_fenomeno pe 2 martie 2013 14:21
Astept sa il urmaresc si pe primul pentru a vedea ce poate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells