Ai calităţile necesare unui membru al Forţelor Speciale Cobra?

de Cristina Grigore în 5 Feb 2013
Ai calităţile necesare unui membru al Forţelor Speciale Cobra?

Continuarea lui G.I Joe: The Rise of Cobra va intra în cinematografele noastre pe 29 martie 2013 iar cei de la Paramount Pictures continuă campania de promovare prin câteva materiale virale, strânse pe noul site al lui G.I. Joe: Retaliation, CobraSpecialForcers.com.

Imaginile sunt o provocare pentru fanii thriller-ului de acţiune, în care li se cere participarea la diverse evenimente pentru a-şi dovedi loialitatea faţă de organizaţie. Câteva dintre evenimentele prezentate au loc în lumea wrestling-ului, a întrecerilor cu obstacole pentru determinarea rezistenţei sau a concertelor rock. Nu se ştie dacă şi în ce fel aceste evenimente au legătură cu filmul.

G.I. Joe: Retaliation este regizat de Jon M. Chu după un scenariu de Rhett Reese şi Paul Wernick (Zombieland). Din distribuţia filmului fac parte Channing Tatum, Dwayne Johnson, Bruce Willis, Walton Goggins, Adrianne Palicki, Ray Stevenson, RZA şi Ray Park. Prima parte a francizei, lansată în 2009, a avut încasări globale de 302 milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 5 februarie 2013 10:05
super!
MikkaelWolfganger pe 5 februarie 2013 11:17
Ma gandeam ca cer si ei mai multe...
AndreBlack pe 5 februarie 2013 17:16
Interesanta ideea asta .
alex_il_fenomeno pe 2 martie 2013 14:15
Sper sa fie mai reusit ca primul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells