Ashton Kutcher, în rolul lui Steve Jobs până la sfârşitul anului

de Cristina Grigore în 18 Apr 2012
Ashton Kutcher, în rolul lui Steve Jobs până la sfârşitul anului

La începutul acestei luni vestea că Ashton Kutcher îl va interpreta pe Steve Jobs într-un film biografic a fost primită mai degrabă ca o farsă de 1 aprilie, însă ştirea a fost confirmată, iar direcţia în care se va îndrepta scenariul şi alegerea actorului din rolul principal au fost explicate recent de producătorul peliculei, Mark Hulme, într-un interviu acordat Neowin.com.

Filmul, numit deocamdată Jobs: Get Inspired, cu Joshua Michael Stern în scaunul regizoral şi Kutcher drept protagonist, este doar unul dintre proiectele anunţate, bazate pe viaţa lui fondatorului Apple. Un al doilea este un pelicula Sony, bazată pe cartea lui Walter Issacson, intitulată Steve Jobs, pentru care studioul l-a contactat pe Aaron Sorkin (The Social Network şi Moneyball) pentru scrierea scenariului.

Get Inspired nu va fi bazat însă pe o carte, a declarat Hume, ci pe „informaţii venite din surse primare, cum sunt cei care l-au cunoscut personal pe Jobs".

Filmul se va axa pe activitatea acestuia în cadrul companiei Apple, din 1971 până în 2000, astfel încât distribuţia va trebui completată şi cu nume care să portretizeze alte figuri importante ale companiei precum co-fondatorul său, Steve Wozniak, foştii preşedinţi Apple, John Scully şi Mike Markkula şi unul din primii angajaţi, Daniel Kottke. Cu toate acestea, menţionează Hume, celelalte alegeri ale actorilor nu vor mai fi la fel de surprinzătoare precum cea a lui Kutcher.

Referitor la distribuirea actorului din Two and a Half Men în rolul lui Jobs, Hume a menţionat: „Cum filmul nostru acoperă anii de început ai lui Apple, când Jobs avea 20 de ani, aveam nevoie de un actor care să redea înfăţişarea tânără a lui Jobs din acea perioadă, dar şi complexitatea lui psihologică. Din acest motiv, asemănarea fizică dintre Ashton şi Jobs a fost perfectă pentru film…".

Când a citit scenariul, Ashton a fost imediat atras de proiect. Este un fan al lui Steve şi un fan Apple, este un utilizator avansat al tehnologiei moderne de asemenea, astfel încât a realizat importanţa lui Steve şi potenţialul proiectului. Este foarte încântat de rol”, a adăugat producătorul.

Hume a ţinut să menţioneze şi că, dacă totul se desfăşoară conform orarului stabilit, am putea vedea Jobs: Get Inspired în ultima parte a lui 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CosminHorrorMaster pe 18 aprilie 2012 09:50
Vai de mine ce seamana O.o !!
catasmile17 pe 18 aprilie 2012 12:32
chiar ca.
xerses pe 18 aprilie 2012 10:43
Ce sa-i faci?...aduce omul cu Steve in tinerete...
JohnnyAddams pe 18 aprilie 2012 11:25
Daca Steven Seagal aducea cu Steve Jobs, insemna ca trebuie sa-l joace? Si Stanley Tucci aduce cu Steve Jobs si e actor foarte bun, era perfect de altfel, din punctul meu de vedere. Ashton Kutcher nu a dovedit nimic pana acum si nici n-are ce sa dovedeasca, e un actor modest care poate interpreta un singur personaj si acela este el.
nicolas84 pe 18 aprilie 2012 14:50
Johnny cata dreptate ai...ii puneau o peruca lui Tucci si era perfect.Actor mult mai bun.
catasmile17 pe 18 aprilie 2012 12:33
seamana foarte mult cei 2.
Han_Solo pe 18 aprilie 2012 22:34
Daca cumva acest film va fi o comedie romantica de o calitate foarte proasta atunci A.K. este alegerea perfecta.
alex_il_fenomeno pe 9 mai 2012 19:09
poate reuseste sa revina pe drumul cel bun cu acest nou rol .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells