Chris Hemsworth şi Chris Evans îşi doresc să revină în continuările filmelor Marvel

de Cristina Grigore în 18 Apr 2012
Chris Hemsworth şi Chris Evans îşi doresc să revină în continuările filmelor Marvel

Interpreţii lui Thor şi Captain America din The Avengers, Chris Hemsworth şi Chris Evans – supereroii cu care ai făcut cunoştinţă anul trecut în filmele individuale, ce i-au prezentat şi le-au înfăţişat aventurile – nu sunt pregătiţi să renunţe la celebrele personaje cărora le-au dat viaţă. Ei au declarat că îşi doresc să apară şi în viitoarele filme Marvel, în special în cele care vor continua povestea supereroilor.

Actorii au declarat pentru MTV că, în ciuda interesului exprimat de ei şi a unor date de producţie anunţate, producătorii nu au confirmat încă când sequel-urile Thor 2 sau Captain America 2.

Hemsworth, protagonistul lui Thor, chiar şi-a exprimat părerea în legătură cu scenariul unui posibil film nou despre aventurile personajului său: „Cu siguranţă, după ce Thor a fost arătat în final că doreşte să se întoarcă pe Pământ, la Jane, se vor ivi probleme mai mari, ca de obicei”, a spus el. „Însă marea mea dilemă este cum se va mai întoarce acum Thor pe Pământ fără să apeleze la restul prietenilor săi?”.

„Acesta ar fi scamatoria: să îi împrăştie pe toţi în mod convenabil în diferite părţi ale globului”, a mai adăugat el.

Preşedintele Marvel, Kevin Feige, a declarat anterior că Thor 2 va avea un villain important al universului Marvel, pe lângă Loki, care îşi va relua şi el locul în scenariu.

Thor 2 este programat să apară pe 15 noiembrie 2013, în vreme ce pentru Captain America lansarea ar putea avea loc în aprilie 2014.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dlena pe 18 aprilie 2012 10:40
As fi si eu foarte incantata daca s-ar continua aventurile eroilor Marvel.....oricum universul acestora este deosebit de bogat astfel ca resurse pentru scenariu exista daca se face un exercitiu de imaginatie.....deci se asteapta confirmarile.
catasmile17 pe 18 aprilie 2012 12:31
eu zic ca se potrivesc pentru aceste roluri foarte bine cei 2.
alex_il_fenomeno pe 9 mai 2012 18:55
era si timpul ! de abia astept aceasta continuare !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells