Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone fac echipă pentru The Tomb?

de Cristina Grigore în 13 Ian 2012
Arnold Schwarzenegger şi  Sylvester Stallone fac echipă pentru The Tomb?

Arnold Schwarzenegger i s-ar putea alătura lui Sylvester Stallone în drama The Tomb, scrie Ain’t It Cool, citând surse apropiate fostului guvernator al Californiei.

Rolul principal din The Tomb a fost iniţial oferit lui Bruce Willis, în timp ce Antoine Fuqua urma să ocupe scaunul regizoral. Cum Willis s-a retras din proiect – care a rămas apoi şi fără regizor – Schwarzenegger l-a ochit drept unul din posibilele filme cu care urma să îşi facă revenirea la actorie.

A optat în schimb pentru The Last Stand, iar partitura lui Ray Breslin, un expert al mecanismelor de înaltă securitate din închisori, care este înşelat şi încarcerat chiar într-una dintre închisorile la al cărei design lucrase, i-a revenit lui Stallone.

Se pare însă că Schwarzenegger a redevenit interesat de peliculă şi este acum în discuţii pentru apariţia într-un rol diferit, care l-ar putea plasa în uniforma unui deţinut aflat în aceeaşi închisoare în care este trimis Breslin sau în pielea celui care l-a trimis pe acesta la închisoare.

Filmul nu are încă un regizor ataşat, însă implicarea lui Schwarzenegger va grăbi cu siguranţă studiourile Summit în găsirea celui ce va sta la cârma acestei pelicule, ce-i poate avea drept protagonişti pe doi dintre veteranii filmelor de acţiune.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 13 ianuarie 2012 11:09
Ma bucura alaturarea si sper sa fie la inaltime amandoi.
Bayard pe 13 ianuarie 2012 11:45
Iarasi filme in care fac pe durii, desi se duc la wc de 3 ori pe noapte :).... ia sa ma lase, roluri de bunicuti draguti nu gasesc??? Asa, ca Robert de Niro care isi cunoaste varsta
Crist11 pe 13 ianuarie 2012 12:55
CORECT. Ai punctat foarte bine... ti-as da un 10 dar nu pot :)) De Niro chiar isi recunoaste varsta si apare in filme in roluri hai sa zicem specific timpului.
rvr_80 pe 14 ianuarie 2012 11:39
+1 Han_Solo -1000 to Bayard
Crist11 pe 13 ianuarie 2012 12:56
Dar, as fi vrut sa-i vad pe cei 2 impreuna acum 20-25 ani, insa pe atunci ambii erau in filme de top... nu-si vedeau capu de filme, acum incearca sa se afirme ca niste intrusi in lumea filmului, nu, nu gresesc cand spun intrusi.
Qube86 pe 13 ianuarie 2012 19:27
Sunt curios ce va iesi...
alex_il_fenomeno pe 16 ianuarie 2012 18:13
sa speram ca va face o echipa de exceptie .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells