Actorul din Superman Returns, amant într-un triunghi amoros

de Cristina Grigore în 7 Oct 2010
Actorul din Superman Returns, amant într-un triunghi amoros

Brandon Routh, actorul care l-a interpretat pe faimosul supererou  în Superman Returns, filmul lui Bryan Singer din 2006, şi care - spre dezamăgirea unora - nu îşi va relua rolul în Superman: The Man of Steel, a primit un rol în drama Missing William, anunţă Collider.

Filmul spune povestea unei artiste din Rhode Island (interpretată de Courtney Ford, soţia lui Routh din viaţa reală), care este nevoită să aibă grijă de soţul ei după ce acesta se alege cu grave leziuni pe creier în urma unei bătăi ce a avut loc într-un bar. În timp ce se luptă să-l readucă la viaţă pe soţul său, fostul iubit din copilărie, care nu i-a împărtăşit atunci dragostea, încearcă să o ademenească într-o relaţie care s-o facă să-şi retrăiască viaţa. Acest lucru dă naştere unui triunghi amoros, în care artista trebuie să se împartă între cei doi bărbaţi.

Missing William este o producţie independentă, ce va fi regizată de cvasi-necunscutul Kenn MacRae după un scenariu al debutantului Daniel McKinnon, care va fi şi producător executiv.

Actorul de 31 de ani nu a mai avut roluri importante după Superman Returns, între filmele mai cunoscute în care a jucat numărându-se Zack and Miri Make a Porno şi Scott Pilgrim vs. The World. El va putea fi văzut în curând într-o altă adaptare după benzi desenate, Dylan Dog: Dead of Night, regizat de Kevin Munroe.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Barbaru pe 7 octombrie 2010 13:03
ce fraier . cred ca e prea figurant daca refuza un asa rol . macar daca ar avea un motiv plauzibil ori o scuza macar , fraierul.
nuconteaza pe 7 octombrie 2010 23:47
barbaru poate tu esti fraierul.
Daca asa doreste el, nu ai ce sa-i faci, el stie cel mai bine ce si cum.
Pana la urma urmei el are bani si isi permite haine pe cand la avatarul tau vad doar un maieu.si ala marimea S.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells