Activitate paranormală 2 şi-a găsit regizor

de Ştefan Dobroiu în 26 Mar 2010
Activitate paranormală 2 şi-a găsit regizor

Cei de la deadline află în exclusivitate că aşteptatul Activitate paranormală 2 şi-a găsit, în sfârşit, regizor. Nu este nici Brian De Palma, nici Brad Anderson, Greg McKlean sau Akiva Goldsman, ci Tod Williams, de care n-ai auzit niciodată dacă nu i-ai văzut The Door in the Floor, un film din 2004.

Produs de Oren Peli, regizorul primului Activitate paranormală, care a devenit cel mai rentabil film al tuturor timpurilor, Activitate paranormală 2 va începe producţia în mai, cu Akiva Goldsman în funcţia de producător executiv.

Programat să se lanseze de Halloween, filmul a fost amânat pentru decembrie după problemele iscate de ieşirea din proiect a lui Kevin Greutert, regizorul iniţial, obligat de producătorii francizei Saw să revină în lumea ucigaşului interpretat de Tobin Bell.

În acest moment nu se ştie nimic despre subiectul lui Activitate paranormală 2, protagonistul primei părţi, Micah Sloat sugerând acum câteva săptămâni că ar putea fi din nou victima activităţilor paranormale.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ini.mini.maini.mo pe 27 martie 2010 18:32
interesant:). sper sa bage mai multe faze scary in partea asta.
Kalrak pe 27 martie 2010 21:20
Sper sa il tina la fel, doar putin mai scary fazele . (Inca un film pe care o sa il vad singur (prietana cam sperioasa))
copila_satanista pe 29 martie 2010 12:54
am o mare senzatie ca nu se va compara cu primul de nici o culoare dar va face incasari in umbra lui
kanibalo pe 5 aprilie 2010 12:26
este o mare vrajeala filmul asta,nu stiu ce vrea sa demonstreze dar nu tine.Primul a fost o mare porcarie al doilea sper ca-l va depasi.
Mr.Halloween pe 28 mai 2015 20:58
Al doilea ramane preferatul meu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells