Will Gluck face "Sex pe Lună"

de Ştefan Dobroiu în 24 Mar 2011
Will Gluck face "Sex pe Lună"

Celebru pentru volumul "The Accidental Billionaires", care a devenit ulterior apreciatul film Reţeaua de socializare, Ben Mezrich a mai publicat o carte, "Sex on the Moon: The Amazing Story Behind the Most Audacious Heist in History", aflată în prezent în curs de ecranizare.

Will Gluck, regizorul din spatele comediei Easy A/Păcătoasa şi Friends with Benefits (se va lansa în septembrie) se ocupă de această poveste inspirată dintr-un fapt real.

Ei bine, eroii noului proiect chiar vor face sex pe... Lună. Sau măcar pe mostre din solul lunar, căci filmul/cartea îl are în vizor pe Thad Ryan Roberts, un stagiar la NASA care fură pietre de pe Lună dintr-un seif al agenţiei pentru a-şi impresiona prietena şi pentru a le vinde colecţionarilor disperaţi să posede mostre de rocă selenară.

Faptul că posesia unor astfel de roci este ilegală în Statele Unite dă şi un indiciu cu privire la finalul aventurilor lui Roberts, care se va trezi urmărit de FBI după ce furtul este descoperit.

În acest moment nu se ştie când ar putea apărea filmul pe ecrane, producătorul Scott Rudin (Reţeaua de socializare) căutând în acest moment un scenarist potrivit pentru adaptarea cărţii de non-ficţiune.

Foto: coperta uneia dintre ediţiile cărţii lui Ben Mezrich.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 24 martie 2011 14:35
interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells