Warcraft are şi scenarist

de Ştefan Dobroiu în 13 Oct 2009
Warcraft are şi scenarist

Robert Rodat, scenaristul nominalizat la Oscar pentru Saving Private Ryan, a fost ales să se ocupe de adaptarea pentru marele ecran a jocului World of Warcraft, anunţă MTV. Contactat prin telefon, regizorul Sam Raimi, care se ocupă între timp şi de cel mai nou Spider-Man, a mai spus că intenţia lui (oare şi a studiourilor?) este ca filmul să fie cât mai fidel spiritului jocului.

"Vrem să respectăm jocul. Scenaristul va scrie o poveste originală, dar care va lăsa impresia unei aventuri rupte din World of Warcraft. Bineînţeles, senzaţia va fi diferită pentru că vom părăsi lumea jocului pentru a transporta această aventură pe marele ecran. Ideea este să încercăm să găsim detalii esenţiale în joc şi să le folosim pentru a da autenticitate şi acurateţe filmului", a comentat Raimi.

În acest moment nu se ştie când ar putea apărea un eventual film World of Warcraft (sau, pe scurt, Warcraft sau Warcraft: Rise of the Lich King), pentru că şi Raimi şi Rodat sunt extrem de ocupaţi. Pe lângă Spider-Man 4, Raimi mai vrea să facă şi un remake după Evil Dead, iar Rodat chiar are ce face: scenaristul se va ocupa de adaptarea seriei Fundaţia a lui Isaac Asimov pentru Roland Emmerich.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
grig pe 13 octombrie 2009 13:36
sper sa fie in 2010 si tare
Kalrak pe 13 octombrie 2009 14:34
e ca si cum nu l-ar face daca nu are nici o legatura cu jocu decat numele poate sa ii zica si wow si war craft si wastarcraft sau cum Dumnezeu le vine lor, dar daca nu e fidel seriei single player (exclus mmo-ul) care avea o poveste buna pusa la punct, mai bine nu se apuca, decat sa bage efecte speciale la greu doi orci un goblin si trei oameni si sa ii zica warcraft
nml pe 13 octombrie 2009 21:09
crek o sa fie ceva gen stapanul inelelor
Sebi pe 13 octombrie 2009 22:13
Poate o sa faca ceva in gen Dota sa fie cativa eroi pacolo restu de umplutura ...oricum abia astept sa vad ce o sa iasa :X
w/e pe 16 octombrie 2009 20:11
sper sa apara cat mai repede:X
skrap pe 13 ianuarie 2010 01:54
odata ce spune ca va fii World of Warcraft tu vii cu dota? lol...
flaron pe 9 mai 2010 20:50
ma intreb sa vad cand o aparea filmu wow ca pana acuma doar trailere au fost

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells