WALL-E isi convoaca prietenii ecologisti la reciclare

17 Dec 2008
WALL-E isi convoaca prietenii ecologisti la reciclare

Sambata, 20 decembrie 2008, la ora 12:00, in magazinul Media Galaxy Orhideea, se lanseaza pe DVD "WALL-E", povestea celui mai harnic si ecologist robotel din cati  s-au vazut. Ii vor fi alaturi prietenii de la Ziua Verde, campanie de reciclare a DEEE-urilor, becurilor economice, inclusiv tuburi si neoane fluorescente, si impreuna vor da tonul mega-campaniei de reciclare.

Sambata, 20 decembrie 2008, la ora 12.00, adu cu tine la lansarea "WALL-E" din magazinul Media Galaxy Orhideea un deseu electronic, electrocasnic, un bec economic sau un neon ars, depune-l in recipientele oferite de Ziua Verde si vei putea castiga premii constand in acumulatori. De ce sa reciclam? Pentru a nu fi nevoiti sa plecam in cosmos fiindca nu s-ar mai putea trai pe Terra, asa cum se intampla in "WALL-E".

"WALL-E" este acum disponibil pe DVD, la un pret recomandat de 54,9 lei. Printre materialele-bonus se numara "Burn-E" (robotelul obsedat de curatenie) si "Presto", doua scurt-metraje de animatie care vor face deliciul copiilor, scene eliminate la montaj, un scurt documentar in care legendarul sound designer Ben Burtt ne dezvaluie cum a creat sunetele robotilor, comentariul regizorului Andrew Stanton si multe altele. Un film Disney/Pixar, realizat de producatorii filmelor "Finding Nemo"/"In cautarea lui Nemo" si "Cars"/"Masini" si distribuit de Prooptiki Romania.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells