Von Donnersmarck o regizează pe Jolie. Din nou!

de Ştefan Dobroiu în 13 Ian 2010
Von Donnersmarck o regizează pe Jolie. Din nou!

Regizorul de origine germană Florian Henckel von Donnersmarck reia frâiele producţiei care îi reuneşte pentru prima oară pe Angelina Jolie şi Johnny Depp, The Tourist. După ce toamna trecută neamţul a ieşit din această producţie Spyglass Entertainment din cauza diferenţelor de viziune, se pare că producătorii l-au convins cumva să revină în spatele camerei.

The Tourist ne-o va arăta pe Angelina Jolie în rolul unei descurcăreţe agente Interpol, Cara, care foloseşte un turist american (Depp) pentru a ajunge la un infractor uns cu toate alifiile. Iniţial, rolul principal îi revenise lui Tom Cruise, dar acesta s-a retras din producţie pentru a fi înlocuit cu Sam Worthington. Şi acesta s-a retras, dar se pare că patul Angelinei Jolie nu rămâne foarte multă vreme gol (se pare că protagoniştii împart şi scene toride de sex), pentru că Johnny Depp a apărut numaidecât pe afiş.

Filmările ar trebui să înceapă în cursul primăverii.

The Tourist, a cărui premieră este aşteptată în 2011, este un remake liber după filmul francez Anthony Zimmer, unde rolul principal feminin era interpretat de apreciata Sophie Marceau.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
STEFANEEEE pe 13 ianuarie 2010 13:32
neai cam plictisit cu replica ta "uns cu toate alifiile" ! ! !

scapa de ea ca deja e enervanta

emadaddin pe 16 ianuarie 2010 09:45
oh shet

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells