Peter Sarsgaard negociază pentru eroul negativ din Green Lantern

de Ştefan Dobroiu în 13 Ian 2010
Peter Sarsgaard negociază pentru eroul negativ din Green Lantern

Peter Sarsgaard se află în negocieri pentru a deveni unul dintre oponenţii supereroului interpretat de Ryan Reynolds în mega-blockbusterul Green Lantern.

După ce săptămâna trecută cei de la Warner au anunţat că Blake Lively, din serialul Gossip Girl, o va interpreta pe iubita lui Green Lantern, iată că acum ştim şi cine i-ar putea face probleme supereroului.

Peter Sarsgaard va fi doctorul Hector Hammond, care capătă puteri ieşite din comun la contactul cu un meteorit. Se pare că Hammond poate controla minţile celor din jurul său, iar abilităţile sale telekinetice îl transformă într-un Magneto al universului DC Comics. Mai mult, Hammond are un dinte împotriva lui Hal Jordan, alteregoul uman al lui Green Lantern, pentru că acesta i-a "suflat"-o pe frumoasa Carol Ferris, interpretată de Blake Lively.

Este posibil ca Hammond să nu fie unicul erou negativ din noul film. O invitaţie la casting a celor de la Warner preciza că se caută actori şi pentru rolul lui Sinestro, unul dintre cei mai redutabili adversari ai lui Green Lantern. Şi acesta are un inel al puterii, doar că s-a îndepărtat de la spiritul pacifist al egalilor săi, ceea ce i-a atras surghiunul într-un univers paralel. Bineînţeles, Sinestro reuşeşte să se întoarcă în universul nostru şi păruiala poate începe...

Premiera filmului va avea loc în 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
noname pe 13 ianuarie 2010 23:55
ii se potriveste datorita capului mare :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells