Villain-ul Tom Hardy: „Bane este un personaj grozav”!

de Cristina Grigore în 2 Aug 2011
Villain-ul Tom Hardy: „Bane este un personaj grozav”!

Într-un interviu acordat Total Film Magazine, Tom Hardy, interpretul lui Bane din The Dark Knight Rises, povesteşte cum a fost abordat pentru participarea în film şi care este viziunea sa asupra rolului.

Actorul britanic aclamat pentru rolul din Bronson şi pe care l-ai putut admira anul trecut în Inception este deţinătorul unui premiu BAFTA care l-a plasat în categoria vedetelor în ascensiune. După ce au colaborat împreună la Inception, Christopher Nolan i-a oferit rolul lui Bane, antagonistul principal şi plin de muşchi din ultima parte a trilogiei Batman. Răspunsul lui Hardy?

„Stai o secundă. Mă întrebi pe mine dacă nu vreau să vin să lucrez cu tine la un film Batman, în rolul unui villain, singurul posibil inconvenient fiind faptul că va trebui să port o mască? Hmm, lasă-mă să mă gândesc. Revin eu cu răspunsul... Nu, nici vorbă, sunt de acord, omule!”

Britanicul nu se lasă intimidat de excelenta interpretare al lui Heath Ledger din partea a doua a francizei, în care acesta a intrat în pielea celui mai mare duşman al lui Batman, Joker-ul.

„Nu ma simt presat deloc din acest punct de vedere. A fost un actor excepţional, care a a jucat excepţional şi asta e tot.  Eu trebuie să îmi văd de treaba mea”, a spus el.

„Acelaşi lucru se poate spune despre Mad Max şi interpretul său, Mel Gibson. Eu nu mă aflu aici pentru a rivaliza cu astfel de nume mari, ci pentru a juca rolul care mi-a fost oferit”, a adăugat actorul.

Acesta nu s-a declarat deranjat nici de masca pe care trebuie să o poarte pe parcursul filmărilor. „De fiecare dată când îţi pui o mască, vei adopta aproape automat o personalitate şi o ţinută diferite şi asta nu are nici o legătură cu actoria. Este un lucru ce dă libertate interpretării”, a ţinut să precizeze Hardy.

Întrebat dacă în filmul lui Nolan, Bane, cunoscut drept „cel care l-a rupt în două pe Batman” îi va oferi supereroului acelaşi tratament, actorul nu a evitat răspunsul, dar a păstrat, aşa cum era de aşteptat, discreţia asupra scenei la care s-a făcut referire:

„Mmmm... Îndrăzneaţă întrebare, dar tot ce pot spune este că Chris pregăteşte ceva deloc dezamăgitor. Atât. Bane este un personaj grozav şi sunt bucuros că îl voi interpreta. Nu este chiar cel pe care îl ştiţi din filmul lui Joel Schumacher [Batman and Robin], dar nu va dezamăgi în nici un caz fanii...”, a mai menţionat Hardy.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 2 august 2011 12:30
"De fiecare dată când îţi pui o mască, vei adopta aproape automat o personalitate şi o ţinută diferite şi asta nu are nici o legătură cu actoria. Este un lucru ce dă libertate interpretării”

Tot respectul din partea mea, pentru ceea ce a zis.

Acum, o fi el personaj negativ dar sa nu se astepte sa se ridice la nivelul lui Heath Ledger, pentru ca nu va putea face asta, cu riscul de a fi criticat de voi toti. Cred ca Joker-ul va ramane oponentul nr. 1 al lui Batman pana la finalul francizei a fost singurul care ' i-a facut fata ' ...nici azi nu-mi vine sa cred ca nu mai este printre noi.

Eu unul, abia astept filmul, se anunta ceva frumos.

paul2011 pe 2 august 2011 12:41
Foarte haios interviul . Si sunt de parere ca Tom Hardy va juca excelent . Filmul va fi unul dintre cele mai bune din 2012 . Astept cu nerabdare :X .
paul2011 pe 2 august 2011 12:46
Si in legatura cu ce a mai precizat el . Toata stima pentru Tom . Oricum el isi face treaba lui nu sa fie mai bun decat Heath Ledger , asta nu se va putea niciodata . R.I.P Heath Ledger .
cristi23 pe 2 august 2011 14:06
eu sper ca se va descurca......e adevarat ca heath ledger a fost incredibil in rolul de joker si cu siguranta nimeni nu il va mai egala...dar sa il depaseasca vreodata??
cu toate astea exista destule ocazii pt a incerca....bafta tom hardy

Bayard pe 2 august 2011 16:09
O sa fie un film extraordinar
legiune pe 2 august 2011 16:53
Super Batman
alex_il_fenomeno pe 2 august 2011 19:44
ma bucur ca actorului ii place personajul ! sper sa intre cat mai bine in pielea lui !
Gebeleizis pe 3 august 2011 00:25
Abia astept sa apara filmul!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells