Vi se pare potrivită distribuirea lui Anne Hathaway în rolul lui Judy Garland?

de Gloria Sauciuc în 25 Mar 2009
Vi se pare potrivită distribuirea lui Anne Hathaway în rolul lui  Judy Garland?

Chiar dacă Bride Wars pare să fi fost o divagare nefericită de la o carieră altminteri promiţătoare, Anne Hathaway e din nou pe calea cea bună: actriţa ar putea intra în pielea celebrei Judy Garland într-un film muzical, inspirat de cartea biografica "Get Happy: The Life of Judy Garland" de Gerald Clarke.

Judy Garland a devenit celebră o data cu rolul Dorothy din muzicalul "Vrajitorul din Oz" (1939). Au urmat numeroase roluri pentru MGM. A murit la numai 47 de ani, în anul 1969, din cauza unei supradoze de medicamente.

Biografia este rezultatul a sute de interviuri şi informaţii conţinute în autobiografia lui Judy Garland, neterminată şi lăsată nepublicată, acoperind totul "de la anii tumultoşi ai copilăriei de actor până la sfârşitul tragic."Acestea includ, desigur, lupta actriţei cu dependenţa de droguri, destinate la momentul respectiv să îi ţină silueta sub control - o noţiune de actualitate astăzi, într-o societate obsedată de corpuri slabe. Anne Hathaway ar putea apărea şi în piesa de teatru omonimă.


În momentul de faţă, nu se ştie ce va fi mai întâi, piesa de teatru sau filmul, dar în orice caz, e o idee binevenită - care cu siguranţă reflectă însăşi cariera lui Garland, desfăşurată pe ambele scene. Iar Hathaway îmi pare cea mai potrivită dintre figurile importante de la Hollywood, pe baza asemănării fizice cu Judy Garland, deşi diferenţele de voce nu ştim ce efect vor avea. Când ai de-a face cu o legendă a cinematografului, cu o voce atât de puternică şi aparte, e ceva care ar trebui totuşi păstrat. Producătorii o vor lăsa, însă, pe Hathaway să cânte.


Revin la întrebarea din titlu: vi se pare potrivită distribuirea lui Anne Hathaway în rolul lui Judy Garland? Era altcineva, la Hollywood sau în Europa, mai potrivit? Poate o Marion Cotillard, care a arătat ce poate în biopicul Edith Piaf - La vie en rose/La Mome?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lara pe 25 martie 2009 18:52
Cred cu tarie ca Anne Hathaway e o actrita a nuantelor, pastreaza mereu acel ceva care reuseste sa surprinda; intr-adevar Bride Wars a fost mai degraba o vacanta de la cariera ei pana acum atent asamblata, dar totusi, increderea ca se afla pe drumul cel reregizorului, indiferent de calitatea scenariului, nimeni nu poate arata toate fetele unui om. Cazul lui Marion Cotillard a fost mai mult o chestiune de sansa decat de talent, chiar daca rolul a afost unul incredibil. Poate ac si Anne va realiza un rol demn de apreciat. Dar asta doar timpul cva putea spune.
angesa pe 29 martie 2009 19:51
Pentru inceput o nota buna ar fi relativa asemanare fizica. Si pentru a vedea daca e potrivita , chiar trebuie sa fie distribuita ......
monisss pe 10 decembrie 2009 14:11
Anne Hathaway este o actrita plina de surprise ce a avansat foarte mult in cariera...de la filmele cu printese ( vezi The Princess Diaries 1 si 2 sau Ella Enchanted ) la filme cu teme mult mai profunde si adecvate varstei ( de exempu Rachel Getting Married, sau Bride Wars ), intrand foarte bine in pielea personajelor pe care le interpreteaza ;)
Plus de asta are si experienta in realizarea filmelor biografice aceasta interpretand-o pe Jane Austen in About Jane
Pe de alta parte potrivita pentru rol mi se pare si Audrey Tatou ( care a facut o treaba buna din punctul meu de vedere )

Vorador pe 22 ianuarie 2012 19:28
http://www.cinemagia.ro/stiri/arhiva/?pn=401
margott pe 14 aprilie 2012 16:19
Fizic e un pic de asemanare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells