Vedetele de la Karlovy Vary care isi dau in petic.

de Gloria Sauciuc în 9 Iul 2008
Vedetele de la Karlovy Vary care isi dau in petic.

Dupa cum bine stim Robert de Niro a deschis aceasta edtie a Festivalului cu un speech pe care l-a vrut in ceha; audienta autohtona se pare ca nu a inteles prea multe, cea non- ceha a fost de acord ca lipsa vocalelor e un impediment in invatarea catorva propozitii in aceasta limba, chiar si pentru un actor atat de mare cum este de Niro. Cert este ca statueta - o dansatoare care tine un glob de cristal - tot i-a parvenit actorului, venit in statiunea balneara impreuna cu sotia sa.

Anul trecut, invitatii care s-ar inscrie in topul vedetelor ce ne-au facut sa radem, mai mult sa mai putin programat, sunt Ellen Page (o stiti ca Juno), Cybill Shepherd, Danny DeVito si Renée Zellweger. Toti au fost prezenti la editia din 2007 a festivalului.

La conferinta de presa, Danny de Vito a avut - la un moment dat - firul de la microfon incolacit in jurul sepcii (foto). Sper ca niciun jurnalist nu a fost distras de la firul discutiei... 

Apoi Ellen Page, venita la Karlovy Vary cu prietenul ei (foto dreapta sus) s-a pozat in cat mai multe ipostaze. Cea de mai sus ne face sa reflectam asupra intrebarii: "cine pe spatele cui traieste in cuplul lor?". 

Pe lista noastra intra si Renée Zellweger, care rade intruna. Indiferent de eveniment, de situatie, de companie, Zellweger rade. Pe covorul rosu de la Karlovy Vary cred ca a stricat planurile organizatorilor de a avea un eveniment cat mai glamouros, aparand in blugi.

In acest an vom sta cu ochii pe vedete pana la sfarsitul festivalului, pentru a mai include in lista si alte nume.

Taguri:  karlovyvary 2008

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells