Vanessa Paradis, mare succes în L'Arnacœur

de Ştefan Dobroiu în 26 Mar 2010
Vanessa Paradis, mare succes în L'Arnacœur

A trecut mai bine de un deceniu de când un milion de români s-a dus la un film românesc la cinema, dar iată că francezii sunt mai patrioţi: după ce 20 de milioane (da, ai citit bine) de francezi au văzut în 2008 Bienvenue chez les Ch'tis, iată că un nou film franţuzesc scoate oamenii din case pe tot cuprinsul Hexagonului.

Este vorba de L'Arnacœur (adică Sfarmă-inimi), o comedie romantică semnată Pascal Chomeil, pe afişul căreia se află Vanessa Paradis şi Romain Duris. El joacă rolul lui Alex, un fermecător zdrobitor de inimi specializat pe distrugerea cuplurilor nefericite. Dacă fiica ta s-a încurcat cu un neinsprăvit sau cea mai bună prietenă suferă din cauza iubitului, intră în scenă Alex şi imediat problemele sunt rezolvate, iubitul părăsit, iar viaţa merge mai departe. Alex are o singură regulă: niciodată nu-şi bagă şarmul în perechile fericite. Dar vine o zi când Alex îşi încalcă unica regulă, spre deliciul francezilor şi, am putea băga mâna în foc, al Vanessei Paradis.

1,16 milioane de francezi au văzut filmul săptămâna trecută, existând semne că filmul ar putea depăşi numărul de cinci milioane de spectatori la sfârşitul periplului său în cinematografele din Franţa.

Să ne aşteptăm cât de curând la un remake american.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells