Vampir din True Blood, în largul mării

de Ştefan Dobroiu în 18 Iun 2010
Vampir din True Blood, în largul mării

Alexander Skarsgård, celebru în toată lumea pentru rolul său din serialul HBO True Blood, a fost distribuit în noul film al lui Peter Berg, Battleship. Inspirat de jocul denumit la noi "Avioane", pe care toată lumea îl juca în liceul, blockbuster-ul va explora un război între oameni şi extratereştri.

Taylor Kitsch, pe care l-ai putut vedea în rolul lui Gambit în X-Men Origins: Wolverine, va interpreta rolul principal, comandantul de navă Alex Hopper, în timp ce Skarsgård va fi fratele lui, pe care acesta îl idolatrizează. Este primul rol într-un film important obţinut de Skarsgård de când a început să filmeze pentru True Blood.

În ceea ce priveşte subiectul filmului, se pare că o rasă de extratereştri naufragiază pe Terra şi încearcă să construiască un dispozitiv pentru a ne putea părăsi planeta. Când un grup de nave ale oamenilor le iese în cale, războiul este inevitabil, iar povestea va fi spusă din ambele punctele de vedere, cel uman şi cel al extratereştrilor.

Peter Berg vrea să păstreze şi ideea de "încercări" din joc în demersul de a distruge inamicul.

Battleship are o dată de lansare stabilită pentru Statele Unite, 5 august 2011, premiera românească nu a fost confirmată încă.

Îţi place Alexander Skarsgård? Ai vrea să-l vezi şi la cinema?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bella pe 18 iunie 2010 18:49
il ador:x:xbravo lui e hot si talentat:x eu il urmaresc in true blood:x:X
Krakatau pe 18 iunie 2010 21:37
Nu l-am vazut niciodata jucand pe Taylor Kitsch, dar fiind un baiat sexy presupun ca e doar un...kitsch.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells