Urmează încă două filme Spider-Man

de Cristina Grigore în 6 Iul 2012
Urmează încă două filme Spider-Man

O veste deloc surprinzătoare vine din partea producătorului unuia dintre cele mai aşteptate filme ale acestei veri, The Amazing Spider-Man. Matt Tolmach a anuţat că scenariul unui sequel se află în lucru, în vreme ce primul film al seriei aflate sub regia lui Marc Webb a început deja să doboare recorduri la box-office.

„Ştiam cu toţii că urma să existe şi un al doilea film al seriei, ba chiar o trilogie”, a spus el. „Vom lăsa acest film să ne spună care va fi povestea lui”, a adăugat. Potrivit paginii oficiale de Facebook a producţiei, trilogia „va explora modul în care călătoria eroului a fost modelată de dispariţia părinţilor săi”. Lansarea celei de-a doua părţi a fost stabilită pentru 2 mai 2014.

Succesul la box-office al lui The Amazing Spider-Man (cu un buget de producţie de peste 200 de milioane de dolari) nu s-a lăsat aşteptat. De la lansarea sa de marţi, 3 iulie, filmul a strâns 59,2 milioane de dolari în Statele Unite. Încasările de marţi – ce au depăşit uşor 35 de milioane – sunt cele mai mari din toată timpurile pentru un film ce a debutat în cinematografe în această zi a săptămânii. În afara Statelor Unite, pelicula a mai obţinut până acum încă 50,2 milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 6 iulie 2012 10:09
O nouă trilogie, cu aceeaşi poveste... WTF !?!?!?!
Corlex pe 6 iulie 2012 11:09
Exact, aceeasi poveste iar si din nou. Bine ca macar schimb inamicii.
cristi23 pe 6 iulie 2012 13:38
ai dreptate.macar atat
Marin10 pe 8 iulie 2012 09:41
Am o banuiala ca il vom mai vedea o data pe venom in Amazing Spider-man 2 sau 3. Ar fii ideal sa-l vedem pe "Black Spidy" dupa moarte lui Gwen Stacy.
Bayard pe 6 iulie 2012 11:31
Evident, succesul la boxoffice ajuta, poate grabeste urmatorul film, insa era inevitabil. Din cate stiu eu sunt obligati sa faca un film nou la fiecare 5 ani, sau pierd drepturile de productie, care s-ar intoarce la Marvel (iar aia abia asteapta sa-l adauge la Avengers).
aavramescu23 pe 6 iulie 2012 12:18
Nu chiar aceeasi poveste. E un pic schimbata. Din pacate e un reboot. Vom vedea prima iubire a lui Spider-man, gwen Stacy. In benzile desenate e omorata din cauza lui Goblin. Devina e Spidy. Goblin o arunca si spidy da cu panza de paianjen dupa ea. O prinde, dar cand o aduce sus e moarta. I se rupe gatul din cauza socului. Prima serie de 3 parti e cu a doua lui iubire MJ. se si insoara cu ea la sf partii a 3-a. Eu unul astept amazing spiderman. Cei din bucuresti presupun ca-l vor vedea la IMAX. Noi in Resita nu avem cinematograf asa ca o sa merg pe 28 iulie sa-l vad la Timisoara. Vreau sa vad la cinema siDark knight rises si Ice age 4. Peste ice age poate sar daca n-am timp. O data pe luna merg la Timisoara sa vad de la 2 filme in sus. Altfel nu merita drumul.
cristi23 pe 6 iulie 2012 13:40
ei bine este si acesta un mod nou de abordare dar cred ca ar fi interesant de a exploata tragedia cu uciderea lui gwen stacy de catre green goblin si alegerea lui peter de a se razbuna...sau a face dreptate...?
spartacus pe 6 iulie 2012 15:49
Oare cat o sa mai trebuiasca sa asteptam pana cineva va "indrazni" sa faca o continuare/trilogie cu un Spiderman adult ????...
zeno.marin pe 6 iulie 2012 16:04
Spartacus, cred ca ar fi si mai amuzant un Spaidărman octogenar, cocarjat, stafidit si incontinent...
Victor92 pe 6 iulie 2012 16:51
zeno marin hai ca pe asta chiar ai zis o tare asta :)))))
alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2012 15:29
le astept pe toate cu aceeasi nerabdare .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells