Ultimele scrisori ale actriţei Farrah Fawcett

de Răzvan Boboc în 4 Iul 2009
Ultimele scrisori ale actriţei Farrah Fawcett

Ryan O'Neal şi fiul său, Redmond, au izbucnit în plâns la înmormântarea actriţei Farrah Fawcett în timp ce au fost citite ultimele rânduri scrise de ea. Înainte de a muri, Farrah a lăsat două scrisori care au emoţionat pe toată lumea prezentă la ceremonie, scrie Femalefirst.co.uk.

Un prieten de-al actriţei a citit una dintre scrisori care îi era adresată lui Ryan. Farrah a rememorat în acele rânduri toate momentele importante din relaţia ei cu Ryan.

Scrisoarea pentru Redmond a fost la fel de impresionantă. Fiul lui Fawcett a fost eliberat trei ore din închisoare pentru a putea participa la înmormântarea mamei lui. El a ajuns după gratii pentru trafic de droguri.

"Cel mai mare cadou al vieţii mele a fost că am avut posibilitatea să fiu mama ta. Părăsindu-te, sper să treci peste toate greutăţile şi să creşti", a scris Fawcett.

De asemenea, câteva rânduri au fost adresate tatălui lui Farrah, care are 90 de ani: "Mi-ai dat viaţă şi ai fost cel mai bun tată din lume".

Farrah Fawcett a încetat din viaţă luna trecută din cauza unui cancer de colon. Actorul Ryan O'Neal, partenerul ei de viaţă din ultimii 27 de ani, a fost alături de Farrah până în ultima clipă.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells