Trailer la Trouble with the Curve

de Ştefan Dobroiu în 8 Aug 2012
Trailer la Trouble with the Curve

Deşi spunea că nu va mai apărea în faţa camerelor de luat vederi, Clint Eastwood are parte de un nou rol principal în Trouble with the Curve, o dramă despre baseball. Alături de Amy Adams, Justin Timberlake şi John Goodman, Eastwood are toate şansele să facă senzaţie în decembrie, când filmul regizat de Robert Lorenz se lansează şi pe marile ecrane din România.

Gus (Eastwood) este descoperitor de talente pentru echipa de baseball Atlanta Braves. Aflat la sfârşitul carierei, bărbatul vrea să verifice dacă încă mai are ochiul care l-a transformat într-o celebritate a lumii acestui sport atât de popular în SUA, aşa că începe o călătorie alături de fiica sa (Amy Adams) pentru a găsi noi tineri cu potenţial. Gus va ajunge să-şi intersecteze căutările cu rivalul său, Johnny, interpretat de Justin Timberlake. Relaţia celor doi bărbaţi va fi cu atât mai încercată cu cât tânărul va pune ochii pe fata lui Gus...

Este evident din imaginile de mai jos că rolul taciturnului Gus i se potriveşte mănuşă lui Clint Eastwood. Ajuns la 82 de ani, actorul şi regizorul îşi vede micşorate şansele la roluri memorabile, prin urmare ar fi o idee să-l urmăreşti cu atenţie în Trouble with the Curve.

Iată trailerul. Cum ţi se pare?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Lalolica pe 8 august 2012 14:10
Clint Eastwood pare a avea sanse reale la o nominalizare la oscar !!!....sa speram ca o va si primi!!
mihaigeniu pe 8 august 2012 17:32
is curios sal vad si pe Justin;o ajuns sa joace in filme cu Clint Eastwood ;inseamna ca are potential
Bayard pe 8 august 2012 19:16
Eu cred ca Amy Adams o sa fie vedeta filmului, nu Clint Eastwood.
kernkrafft pe 9 august 2012 13:01
Clint Eastwood e o legenda si nu pare sa moara legenda asa de usor,si a trecut cv vreme de cand nu a mai facut un film.....trebe neaparat nominalizat:P nu actorii ci parerea mea k filmul:D
Han_Solo pe 9 august 2012 15:57
Da, pt ca Amy Adams este o vedeta asa de mare fata de Clint Eastwood. Este norocos Clint ca a prins un rol intr-un film cu Amy Adams (sarcasm).
spartacus pe 9 august 2012 11:06
Cineva spunea ca rolurile de taciturni s-au inventat pentru Clint Eastwood. Imi place asta pt ca este atat de adevarat.
alex_il_fenomeno pe 21 august 2012 12:53
se anunta ceva de acest film , insa ramane de vazut cat de bun va fi .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells