Trailer la The Princess and the Frog

de Ştefan Dobroiu în 11 Mai 2009
Trailer la The Princess and the Frog

După ce au tot făcut paşi înainte pe tărâmul animaţiei, vrăjitorii de la Disney fac acum unul extrem de interesant înapoi. Când toţi animatorii au devenit sclavii noilor tehnologii, Disney se întoarce la creion şi hârtie şi încearcă să ne surprindă cu o animaţie pe stil vechi, precum Mica sirenă sau Aladdin.

Titlul iniţial al filmului era The Frog Princess/Prinţesa broască, dar acesta se bătea cap în cap cu una din primele imagini publicate de studioul de producţie, în care o putem vedea pe Maddy, prima "prinţesă" (explicăm imediat ghilimelele) de culoare din universul Disney, stând de "vorbă" cu un ditai broscoiul care îşi ţuguieşte buzele cerşind un sărut salvator. După ce titlul a fost schimbat în Prinţesa şi broasca totul a sunat mult mai logic, dar trailerul de mai jos arată că prima variantă dezvăluia una dintre marile surprize ale acestui film cu premiera programată în luna ianuarie a anului viitor.

Maddy, tânăra afro-americană din imagine, trăieşte în elegantul şi grandiosul cartier francez din New Orleans. Din inima Louisianei, pe malurile Mississippi-ului, frumoasa fată se va trezi implicată într-o captivantă poveste de dragoste, plină de vrăji şi deloc lipsită de pericole, al cărui al doilea protagonist va fi prinţul Naveen, transformat în broscoi de maleficul doctor Facilier, vrăjitor voodoo. Prinţul o cunoaşte pe Maddy, o chelneriţă pe care o va implora cu lacrimi în ochi să-i redea, printr-un sărut, aspectul uman. Numai că sărutul va avea exact efectul invers: Maddy va deveni şi ea broască, iar cei doi vor începe o aventuroasă călătorie spre o preoteasă voodoo, singura în stare să-i ajute.

Filmul nu va fi doar o animaţie ci şi muzical, ca şi Frumoasa şi bestia sau Mica sirenă. De cântece se va ocupa Randy Newman, celebrul compozitor nominalizat de 17 ori la Oscar şi câştigător al unui premiu pentru melodia If I Didn't Have You din Monsters, Inc.

Ce fel de animaţie preferi, una tradiţională, precum Mica sirenă, sau una modernă, eventual 3D, ca Bolt sau Monştri contra extratereştri?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Korina pe 11 mai 2009 16:08
traditionalaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cory pe 11 mai 2009 17:13
evident bolt a fost mult peste desenele traditionale,.peste majoritatea,...desi lion king si bambi vor ramane mereu in sufletul meu..pupici
Alexia pe 11 mai 2009 20:16
Clasic, neaparat...am toate desenele clasice de la Disney notate cu 10 pe imdb. Desi nu va recomand o partea a 2 a pentru Frumoasa si bestia, Doamna si vagabondul, etc. Repet, NU va recomand.
Corlex pe 12 mai 2009 08:23
traditionala ... are mai mult farmec. Sau suntem noi prea nostalgici
nini pe 13 mai 2009 00:51
mie imi plac toate...cele traditionale mi-au marcat copilaria..si sincer abia astept sa il vad pe asta...mi s-a parut trailerul foarte amuzant..:)
mikutza pe 31 iulie 2009 19:56
frumos :* abia astept sa inceapa :x imi plac toate desenele disney >:D
emms pe 11 ianuarie 2010 20:56
traditionala normal, ca in ultima vreme s-a cam uitat de ele!
Radu1711 pe 19 aprilie 2010 13:40
nu prea imi place sa ma uit la animatii asa
alex_il_fenomeno pe 30 iulie 2013 15:26
A fost un film foarte frumos, mie chiar mi-a placut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells