TOP DVD: The Blind Side - pe primul loc în Statele Unite

de Răzvan Boboc în 1 Apr 2010
TOP DVD: The Blind Side - pe primul loc în Statele Unite

The Blind Side, pelicula care i-a adus anul acesta Oscarul actriţei Sandra Bullock, se află pe primul loc în topul vânzărilor şi închirierilor DVD în Statele Unite, conform Hollywood Reporter.

În prima săptămână, au fost vândute trei milioane de DVD-uri The Blind Side, conform primelor estimări. New Moon, cel de-al doilea film al seriei Twilight, se află pe locul al doilea.

The Blind Side spune povestea lui Mihael Oher, un adolescent afro-american, analfabet, şi supraponderal, din Memphis, provenit dintr-o familie cu 13 copii în care tatăl a fost ucis, iar mama este dependentă de droguri, care a fost plasat de şase ori în familii adoptive şi a fugit de fiecare dată pentru a duce o existenţă dificilă şi periculoasă pe străzi. Norocul băiatului se schimbă atunci când este adoptat de către soţii Leigh Anne (Sandra Bullock) şi Sean Touhy (Tim McGraw).

Anul acesta, Sandra Bullock a luat primul Oscar din cariera sa, pentru acest rol, iar filmul a fost nominalizat şi la categoria Cel mai bun film al anului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 1 aprilie 2010 14:57
Ma bucur ca a detronat un alt film, "Twilight"-ul!
Inseamna ca cinefilii (DVD) s-au intors la probleme mai umane, ii mai lasa pe vampiri.....

robbiex2 pe 1 mai 2010 14:47
o alta drama ca i-a impresionat la culme pe americani :(

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells