Tommy Lee Jones îşi va revitaliza viaţa sexuală în Great Hope Springs

de Cristina Grigore în 23 Mai 2011
Tommy Lee Jones îşi va revitaliza viaţa sexuală în Great Hope Springs

Tommy Lee Jones nu a fost singurul actor propus să joace alături de Meryl Streep şi Steve Carell în comedia cu accente dramatice Great Hope Springs, însă producătorii filmului l-au preferat altor nume la fel de cunoscute, menţionate anterior în legătură cu această producţie, scrie EmpireOnline.

Atât Jeff Bridges, cât şi James Gandolfini erau în cursa pentru rolul soţului lui Maeve (Streep), care nu mai este nici tânără şi nici la începutul căsniciei. După 30 de ani de mariaj, relaţia celor doi se află în impas, astfel încât femeia caută soluţia care să îi facă să se bucure din nou unul de celălalt.

Când aude că în Great Hope Spring şi-a făcut apariţia un faimos mentor în relaţiile interumane (Carell), face tot ce îi stă în putinţă să-l convingă pe soţul său să meargă acolo pentru a participa la o terapie de cuplu axată pe sex şi probleme de căsnicie. Aventura soţilor începe cu adevărat la… terapie, când, încercând să reaprindă scânteia pasiunii în dormitor, uită de inhibiţii şi învaţă mişcări noi.

Tommy Lee Jones filmează acum la Men in Black III, unde a îmbrăcat din nou costumul agentului K şi va putea fi văzut pe ecranele româneşti din 5 august în Captain America: The First Avenger, în rolul colonelului Chester Phillips.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gebeleizis pe 23 mai 2011 13:20
Oricand este o placere sa il vedem pe Tommy Lee Jones in filme.
alex_il_fenomeno pe 24 mai 2011 18:36
deja filmul are cateva nume extraordinare , si mi-e greu sa cred ca va dezamagi !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells