TIFF - Juriul CineMagia

31 Mar 2004
Una dintre premierele editiei cu numarul 3 a Festivalului International de Film Transilvania, care se va desfasura la Cluj in perioada 28 mai-6 iunie, este formarea Juriului CineMagia. Astfel, anul acesta, cu exceptia Juriului Festivalului, va exista si un alt juriu alcatuit din trei membri, alesi dintre vizitatorii constanti ai site-ului www.cinemagia.ro – unul dintre partenerii TIFF. Acesti trei fani CineMagia, alesi dintre participantii pe forumul de discutii, vor acorda propriile premii.

Pentru a deveni unul dintre membrii Juriului CineMagia este necesar sa te comporti, sa gandesti, dar, mai presus de orice, sa scrii ca un profesionist in materie de cinema pe forumul CineMagia.

Cei interesati trebuie sa-si imagineze ca fac parte dintr-un juriu a carui sarcina este sa aleaga cele mai bune filme care au fost prezentate in Romania de la inceputul anului 2004. Opiniile lor, care trebuie sa fie foarte bine argumentate, vor fi citite si «virusate» pe parcurs de un juriu format din trei critici de film - Alex. Leo Serban, Andrei Gorzo si Mihai Chirilov - care la final va alege cei trei membri ai Juriului Cinemagia.
Asadar, mergi la cinema, alege-ti favoritul si convinge-i ca este cel mai bun film al anului 2004 de pana acum.

Membrii Juriului CineMagia vor beneficia de cazare gratuita si mic dejun, intrare asigurata la toate filmele si la evenimente; si evident transport asigurat.


Bafta multa!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells