This is 40, următoarea comedie a lui Judd Apatow

de Cristina Grigore în 17 Ian 2012
This is 40, următoarea comedie a lui Judd Apatow

Producător al lui Bridesmaids, scenarist al lui Pineaple Express şi Knocked Up, dar  şi regizor al ultimei pelicule menţionate, Judd Apatow este un nume de referinţă la Hollywood, iar vâlva pe care o stârneşte acum Bridesmaids în sezonul premiilor cinematografice va fi, cel mai probabil, de bun augur şi pentru viitorul său proiect, This is 40, la care semnează atât scenariul, cât şi regia.

Odată cu prima imagine din această producţie, publicată de HeyUGuys, este anunţată şi data de lansare a filmului, 21 decembrie 2012.

Pelicula este un spin-off al lui Knocked Up, una din comediile de succes ale cineastului (Seth Rogeh şi Katherine Heigl au fost atunci, cuplul aflat în prim-plan). This is 40 îi va avea în centru pe Paul Rudd şi Leslie Mann (interpreţii lui Pete şi Debbie), dar şi pe copii acestora - în rolurile cărora le vom vedea chiar pe fiicele regizorului, Maude şi Iris Apatow - fiind o radiografie a vieţii lor de zi cu zi, cu toate bunele şi relele sale, dar şi, bineînţeles, cu toate situaţiile comice rezultate din întâmplările care au loc în interiorul unei familii.

Iată, în opinia protagonistei Leslie Mann (soţia lui Apatow), câteva dintre întrebările pe care le pune filmul şi care se concentrează în intriga sa, având ca temă de bază înaintarea în vârstă: „Ce s-a întâmplat oare? Am luat decizia corectă? În situaţia asta trebuia să mă aflu acum? Asta reprezintă acum viaţa mea? Toate visele pe care ţi le faci în tinereţe şi toate posibilităţile pe care le ai atunci… după ce te căsătoreşti şi ai copii, îşi pierd din importanţă sau dispar de-a binelea?”.

Filmul îi mai are în distribuţie pe Jason Segel, Megan Fox, Melissa McCarthy, Albert Brooks şi John Lithgow.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 17 ianuarie 2012 11:26
daca tot si-a distribuit, sotia, si cei 2 copii, de ce naiba nu a jucat el si pe protagonist???
chris-T pe 17 ianuarie 2012 13:25
21 decembrie 2012 ... Interesting !
andreeeeeeea pe 17 ianuarie 2012 17:12
haha, nu observasem :))
alex_il_fenomeno pe 21 ianuarie 2012 15:13
sa ii acordam o sansa .
xerses pe 18 februarie 2012 12:32
Imi va starni cu siguranta interesul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells