Iată sinopsis-ul noului Total Recall

de Cristina Grigore în 17 Ian 2012
Iată sinopsis-ul noului Total Recall

Ai avut ocazia de a te familiariza cu ideea unui nou film Total Recall încă de anul trecut, când unele informaţii şi fotografii legate de acest remake la cârma căruia se va afla Len Wiseman, au fost date publicităţii. Cu opt luni înainte de debutul în cinematografe, Sony a lansat sinopsis-ul oficial al peliculei, ce prezintă amănuntele necesare pentru a a-ţi putea forma o idee despre noile aventuri ale lui Hauser, erou ce nu mai călătoreşte, de această dată, pe Marte.

„Total Recall este un thriller de acţiune despre realitate şi memorie, inspirat din aceeaşi nuvelă celebră a lui Philip K. Dick, We Can Remember It For You Wholesale”.

„Bine ai venit în Recall, compania ce poate transforma visele tale în realitate. Pentru un lucrător al companiei, pe numele său Douglas Quaid (Colin Farrell), chiar dacă are acasă o soţie atrăgătoare (Kate Beckinsale), pe care o iubeşte, aceste călătorii ale minţii par a fi vacanţele perfecte care să-l sustragă vieţii sale pline de frustrări – amintirile reale ale vieţii de super-spion par a fi, de asemenea, antidotul perfect”.

„Dar, când procedura la care este supus pentru a intra în lumea imaginară eşuează, Quaid devine un fugar. Cu poliţia pe urmele lui – controlată de Cancelarul Cohaagen (Bryan Cranston), liderul lumii libere – el face echipă cu o luptătoare rebelă (Jessica Biel), cu scopul de a-l afla pe cel care este căpetenia grupării de rezistenţă (Bill Nighy) şi de a-l opri pe Cohaagen. Linia dintre fantezie şi realitate devine din ce în ce mai neclară, iar soarta lumii sale depinde de reuşita lui de a-şi afla propria identitate, propria dragoste şi propria soartă reală”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 17 ianuarie 2012 11:24
Deci..... identic cu primul film :))).... ar fi totusi tare sa vad un mic cap Nighy iesindu-i din spate sau din piept :))
spartacus pe 17 ianuarie 2012 20:27
O prostie asa cum ne asteptam multi dintre noi. Dak filmul este aidoma la scenariu ca primul, va fi o dezamagire, asta ca sa nu mai spun ca nu va reusi niciodata sa se compare cu pelicula din 1990 cu Arnold. Dak veneau cu o idee noua la scenariu sau macar o "deraiere" cat de mica, ar fi atras mai mult atentia. Doar sa resusciteze un film de succes.... Jenant. Parerea mea.
alex_il_fenomeno pe 21 ianuarie 2012 15:12
sper sa se diferentieze mai mult fata de original !
xerses pe 18 februarie 2012 12:31
Ma bucur ca aflu cate ceva din ceea e va urma.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells