Tarantino a început lucrul la un spaghetti western

de Cristina Grigore în 2 Mai 2011
Tarantino a început lucrul la un spaghetti western

Uma Thurman a menţionat recent noul proiect al lui Quentin Tarantino, iar prima pagină a scenariului acestuia, postată de o sursă anonimă pe Twitter şi preluată de SlashFilm, a confirmat declaraţia: următorul film ce va sta sub semnătura cineastului este Django Unchained, un western spagetti inspirat  din filmul lui Sergio Corbucci din 1966, Django.

Intitulat iniţial The Southern, filmul a fost preferat de regizor unei continuări a lui Kill Bill, propusă de Thurman, ce va trebui acum să mai aştepte.

O abordare revizionistă a genului western de inspiraţie italiană, Django Unchained va spune povestea unui sclav eliberat, Django, care, sub aripa unui dur vânător de recompense german - rol atribuit deja lui Christoph Waltz, din Iglorious Basterds – devine el însuşi un mercenar de temut şi se întoarce să-şi elibereze soţia din mâinile proprietarului plantaţiei.

„Acest film tratează problema rasismului cum rareori s-a făcut la Hollywood. E un film 100%  comercial ce spune povestea unei răzbunări şi, în acelaşi timp, este genial în felul în care abordează subiectul sclaviei în Sud. Gândiţi-vă cam ce-a făcut cu naziştii în Inglorious şi o să aveţi o idee cam ce va face cu proprietarii de sclavi în ăsta”, a menţionat o sursă apropiată proiectului.

Pentru completarea distribuţiei, cineastul îi mai are în vedere şi pe Keith Carradine, Treat Williams şi Franco Nero (în imaginea principală), cel care a apărut şi în pelicula din ’66. Noul film ar putea fi şi un omagiu adus lui Sukiyaki Western Django al lui Takashi Miike, în care chiar Tarantino a jucat un rol.

Django Unchained va fi produs de The Weinstein Company şi va începe filmările în toamnă.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 2 mai 2011 12:56
Suuuuuper tare
angesa pe 2 mai 2011 19:14
Cool!
Astept ceva original si interesant de urmarit de la Quentin Tarantino!
Ce bine ca se vor mai face Westernuri!

Bogdann13 pe 2 mai 2011 21:54
O DAA!!! Asta e cea mai tare veste de azi, de-abia astept sa il vad, mai ales ca Tarantino e regizorul meu preferat :X. Chiar asteptam un nou proiect de la el.
Gebeleizis pe 12 mai 2011 18:16
Tarantino regizeaza un western ? M-ati facut foarte curios.
alex_il_fenomeno pe 12 mai 2011 19:32
wow , cred ca este un lucru de apreciat faptul ca Tarantino isi diversifica genurile !
xerses pe 30 mai 2011 20:04
De mult asteptam noutati marca Tarantino...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells