Superactorii: când au primit rolul de supererou şi ce impact au avut asupra personajului

de Gloria Sauciuc, sursa:Total Film, în 6 Mai 2012

Săptămâna aceasta e populată de supereroi pe ecranele româneşti, aşa că vă aducem astăzi câteva informaţii despre momentul în care actorii au primit rolul şi ce impact au avut aceşti - deveniţi peste noapte - superactori asupra personajului jucat.

Afișează:
1 din 9
Tony Stark/Iron Man în Iron Man (2008) şi The Avengers (2012)

Când a fost ales pentru rol: pe când juca rolul lui Paul Avery, un reporter blazat aflat pe urmele lui Zodiac, criminalul în serie.

Efectul asupra personajului: Marvel a reuşit să canalizeze imaginea de băiat rău a lui Robert Downey Jr. într-un fel de star rock al supereroilor. Iar rolul i s-a potrivit lui Downey Jr., care l-a jucat similar şi pe celebrul detectiv Sherlock Holmes - aproape un Iron Man în haine de epocă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 6 mai 2012 15:26
We miss you Reeve :(( !
zeno.marin pe 6 mai 2012 15:41
Good point! Cred ca n-ar fi fost tocmai rau sa caute pe cineva care sa semene aidoma cu C. Reeve. Deh... Tot asa si Pepsi-ul de acum e o posirca in comparatie cu cel de pe vremea lui Ceausescu. Din pacate nu toti au prins pe litoral cozile la Pepsi, cu 3 sau 5 lei. Din aluminiu.
zeno.marin pe 6 mai 2012 15:38
Daca despre Henry Cavill, in pijamaua sa de Super-Duper Man putem spune ca a ajuns peste noapte "super-actor", cu ghilimelele de rigoare, despre Downey Jr. sau Samuel L. Jackson ma tem ca nu e tocmai adevarat, decat in sens strict metaforic. Cei doi sunt chiar sunt actori, cu "A mare".
I am not pickin' on Henry Cavill sau ca sa-l citez pe Eric Burdon - "Please don't let me be misunderstood". Ma refer la toata generatia de debutanti pe banda rulanta a industriei holywoodiene. Sau s-o citez mai bine pe Nina Simone?...

co_daniel pe 6 mai 2012 19:57
corect, intai sa apara man of steel in cinematografe, si apoi sa vorbim despre evolutia lui cavill din film. si cand te gandesti ca tot tipul asta, prin 2005, era cat pe ce sa-l joace pe batman.
GeorgeGeo2011 pe 6 mai 2012 18:05
Robert Downey a dat lovitura cu iron man
legolas05 pe 6 mai 2012 19:20
fain articolul
paul2011 pe 6 mai 2012 20:39
Frumos articol . Pentri mine Robert Downey Jr. cu rolul Iron Man este mai presus de toti. Un actor genial si isi joaca rolul la perfectie :D .
paul2011 pe 6 mai 2012 20:40
Pentru*
xerses pe 6 mai 2012 21:27
Tom Hiddlestone a fost un norocos de personaj negativ....
cristi23 pe 6 mai 2012 22:44
grozav articol.........................totusi daca s-a vorbit de spidey,superman si o mare parte dintre avengers de ce nu si despre Bale din THE DARK KNIGHT RISES??el oare ce facea cand a primit prima oara rolul pt batman begins in 2005................si efectul??? a fost un bum si de o parte si de alta
calin88 pe 6 mai 2012 22:56
RDJ este Tony Stark! si cand citesc comics-uri parcape el il vad in pagini, a fost senzational in the avengers!
Sam Jackson, ce sa mai zici? el chiar este Nick Fury, in numerele mai vechi Nick Fury era un veteran de razboi,alb, brunet si cu perciunii incaruntiti, dupa introducerea Universului Ultimate din care s-au inspirat si filmele, inclusiv The Avengers cu Loki ajutat de armata de Chitauri, l-au croit pe noul Fury exact dupa asemanarea si personalitatea lui Sam Jackson.
pe Thor l-au nimerit excelent la casting, la Cap America aveam ceva dubii dar chiar imi place de Evans in rol
Cavill cred ca poate da lovitura odata cu Man of Steel, pana atunci il mai vdm in filme gen Immortal sau Cold Light of Day care sa fim serosi, le vezi o data si le uiti.
Problema mea e urmatoarea, cat de mult imi place de Bale, cat de bun a fost Keaton si cat de penibili au fost Clooney si Kilmer, pt mine(un fat Batman din copilarie) nimeni nu e suficient de bun pt rol, parca daca nu aud vocea inconfundabila a lui Kevin Connroy nu pot sa ma identific cu personajul cat as vrea,
De Black Widow mi-a placut in Avengers, foarte bun rol, dar mi se pare prea diferita de cea din Benzile Desenate, mai ales ca ea nu face parte din echipa de fapt si de drept

cosmin742000 pe 7 mai 2012 14:25
Nu mai pooooooooooooooooooooooooooooooooooooooot cu supereroiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
alex_il_fenomeno pe 24 mai 2012 15:22
foarte interesanta paralela aceasta . bine ca au ajuns acolo sus , unde fac o treaba extraordinara .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells