Stela Popescu este... Mamaia!

3 Apr 2012
Stela Popescu este... Mamaia!

Acum o saptamana Stela Popescu inmana in cadrul Galei Gopo premiul pentru cel mai vizionat film al anului 2011 echipei care a realizat „Nasa”, intampindu-i cu vorbele: „Premiul acesta va obliga la un nou succes!”. Dupa „Ho Ho Ho” si „Nasa”, filme lansate cu mare succes anii trecuti, „S-a Furat Mireasa” si „Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie”, programate in cinematografe anul acesta, producatorul Alma Sarbu si regizorul Jesús del Cerro, specializati in comedii dedicate publicului larg, filmeaza zilele acestea Mamaia, cel mai nou proiect MediaPro Pictures. Iar rolul principal este jucat de nimeni alta decat de Stela Popescu!

Scenariul lui Collin Blair, dupa o idee a lui Bogdan Mirica, spune povestea unei batrane, Matilda, care tine piept unui „afacerist” feroce, unui rechin imobiliar, care incearca sa puna mana pe mansarda in care locuieste. Impreuna cu cei doi fii ai sai, Tanase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, insa simpatica doamna nu numai ca e foarte hotarata, dar e si foarte creativa in felul in care isi apara proprietatea. Iar de partea ei se afla o tanara plina de surprize (Madalina Anea), vechi prieteni si colegi si o doza foarte mare de noroc.

Stela Popescu este extrem de incantata de rol: „Invitatia Almei mi-a facut mare placere si mi-a inspirat incredere inca de la prima discutie pe care am avut-o. Rolul este foarte interesant si cu priza la public, iar pentru mine publicul este primul ca importanta. Marturisesc ca sunt putin emotionata pentru ca eu nu am facut roluri foarte mari in film, dar ma ajuta extraordinar Jesus care este un om calm, inteligent si hotarat”, spune ea. Prima secventa filmata ieri le-a adus impreuna pe experimentata actrita si pe mai tanara sa partenera de scena. O situatie normala, o vizita obisnuita pe care Ana i-o face Matildei, le-a dat ocazia  celor doua sa se cunoasca mai bine si sa isi dea seama ca se inteleg de minune.

Filmarile sunt programate sa dureze trei saptamani si jumatate si vor avea loc in Bucuresti.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 3 aprilie 2012 16:45
Super.Era si cazul sa ne bucuram de talentul ei, nu doar pe scenele teatrului de comedie, sau in scenetele TV de revelion.
alex_il_fenomeno pe 27 aprilie 2012 18:57
wow , sa ne auzim cu bine in continuare :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells