Vezi posterul oficial Dictatorul

de Cinemagia în 3 Apr 2012
Vezi posterul oficial Dictatorul

Afişul oficial al comediei fără limite Dictatorul s-a dat publicităţii, iar Cinemagia vi-l arată chiar acum. Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atâta dragoste, şi este inspirat din romanul de mare succes Zabibah and the King, scris de Saddam Hussein.

Dictatorul este produs de Baron Cohen împreună cu Scott Rudin, Alec Berg, Jeff Schaffer şi David Mandel. Regia e semnată de Larry Charles (Borat, Bruno). Comedia va avea premiera în România pe 18 mai 2012. Acest proiect marchează prima colaborare cu Baron Cohen a lui Scott Rudin (True Grit, The Social Network).

Berg, Schaffer şi Mandel (Seinfeld, Curb Your Enthusiasm) i se alătură lui Baron Cohen în calitate de scenarişti. Filmul este o nouă colaborare dintre Baron Cohen şi Larry Charles, după Borat şi Bruno.

Dan Mazer (Borat, Bruno), Anthony Hines (Borat, Bruno) şi Peter Baynham (Borat) vor fi producători executivi, alăturîndu-se, astfel, restului echipei nominalizate la Oscar şi la Globurile de Aur, şi câştigătoare a unui Glob de Aur pentru Borat. Todd Schulman (Borat, Bruno) este co-producător din partea companiei lui Baron Cohen, Four By Two.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 3 aprilie 2012 18:40
In loc de comedie fara limite citii comediei fara minte , si imi place mai mult ce fel am citit eu ( din greseala)
xerses pe 3 aprilie 2012 21:08
Acest actor ar merita din plin o zmeura de aur.
Bayard pe 3 aprilie 2012 23:42
o porcarie
catasmile17 pe 4 aprilie 2012 09:29
si mie mi se pare un film slab...
raresh2142 pe 4 aprilie 2012 23:21
Inseamna ca n-ati vazut Bruno. Filmul a fost si o bataie de joc la adresa americanilor la fel ca Borat, sper ca Dicatatorul sa fie la acelasi nivel :).
alex_il_fenomeno pe 27 aprilie 2012 18:58
de ce mi se pare ca va fi o mare porcarie ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells