Starul din Hellboy a făcut ruptură de menisc în timpul filmărilor la Drive

de Cristina Grigore în 6 Dec 2010
Starul din Hellboy a făcut ruptură de menisc în timpul filmărilor la Drive

Binecunoscut publicului din filmele Hellboy, însă având în spate un bogat palmares cinematografic, actorul Ron Perlman s-a accidentat recent în timpul filmărilor la Drive, şi va avea nevoie de operaţie pentru a se putea recupera, anunţă Wenn.

Filmul de acţiune al lui Nicolas Winding Refn, în care actorul joacă alături de Ryan Gosling şi Carey Mulligan, include numeroase scene periculoase de acţiune. Însă, dacă era de aşteptat ca cineva să se rănească, ar fi putut fi vorba de actorul care joacă rolul personajului principal (Gosling), care este în film un cascador ajuns şofer pentru infractori, care se trezeşte urmărit pentru a fi ucis, după ce jaful la care participase a luat o turnură neaşteptată.

Perlman este însă cel care merge acum şchiopătând, după ce a suferit o ruptură de menisc, fiind orbit de un val în timpul unei scene filmate pe o plajă din Santa Monica. „ Am filmat scena în timpul fluxului, la 3.30 dimineaţa, iar eu eram cu spatele la ocean”, a spus actorul în vârstă de 60 de ani, care se teme că ultima accidentare, combinată cu cele acumulate la alte filmări (printre care rupturi de coaste şi un deget la Hellboy), îl vor face să șchiopăteze până la sfârșitul vieţii.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rrs85 pe 7 decembrie 2010 14:38
nasol, de la o varsta se cam subrezesc toate ale corpului, rezistenta se cam duce... Perlman 60 ani, no way!?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells