Spike Lee ne arată "Miracolul de la Sfânta Ana"

24 Mar 2009
Spike Lee  ne arată "Miracolul de la Sfânta Ana"

"Miracolul de la Sfânta Ana", în regia lui Spike Lee, va fi lansat în cinematografe pe 10 aprilie.
Filmul, bazat pe romanul cu acelasi nume al lui James McBride, spune povestea a patru membri ai Diviziei 92 Buffalo Soldiers, formată exclusiv din bărbaţi de culoare, staţionată în Toscana, Italia, pe durata celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Soldaţii trec prin cele mai grele încercări când se găsesc prinşi în spatele liniilor inamice şi separaţi de unitatea lor, după ce unul dintre ei şi-a riscat viaţa pentru a salva un copil italian.
"Este un film despre cel de-Al Doilea Război Mondial - un mister brutal care implică evenimente istorice şi realitatea dură a războiului. Dar este şi o poveste lirica, mistică, de compasiune şi de iubire", a declarat regizorul şi producatorul filmului Spike Lee.
Născut în Atlanta, Georgia şi crescut în Brooklyn, Spike Lee este un pionier în ceea ce priveşte cinematografia independentă. Cel mai recent film al lui Lee, „When the Levees Broke", un documentar revoluţionar, care subliniază tragediile americanilor izolaţi în New Orleans după uraganul Katrina, a generat numeroase recenzii pozitive.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vorador pe 22 ianuarie 2012 19:29
http://www.cinemagia.ro/stiri/spike-lee-ne-arata-miracolul-de-la-sfanta-ana-11781/

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells