Seth MacFarlane ne zâmbește de pe noul poster al Oscarurilor

de Cristina Grigore în 23 Ian 2013
Seth MacFarlane ne zâmbește de pe noul poster al Oscarurilor

Popularitatea lui Seth MacFarlane este în creștere zilele acestea. Creatorul lui Family Guy, Cleveland Show și American Dad – trei seriale de animație care rulează încă la TV – a surprins pe toată lumea anul trecut, odată cu debutul său regizoral de succes, comedia Ted.

Tânărul și simpaticul cineast a intrat în vizorul Academiei Americane de Film, însă nu cu o nominalizare, el urmând să prezinte gala din acest an a Oscarurilor.

Postat pe pagina oficială a evenimentului, afișul de prezentare dezvăluie dorința Academiei de a atrage în fața micilor ecrane, pe 24 februarie, un număr mai mare de spectatori tineri. O încercare de acest fel a avut loc și în 2011, când Anne Hathaway și James Franco au fost aleși drept gazde, însă evoluția lor pe scenă a fost mai degrabă stânjenitoare decât distractivă.

Cum media de vârstă a votanților săi este situată peste 60 de ani, este de înțeles înclinația către publicul tânăr. Însă, dacă această medie se va menține, șansele ca, pe viitor, filme precum The Avengers sau Ted să fie nominalizate sunt aproape inexistente.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 23 ianuarie 2013 10:20
frumos! e talentat, a realizat productii foarte bune.
AndreBlack pe 23 ianuarie 2013 16:07
Nu am vazut decat Ted care a fost un film foarte bun .
SANDA45 pe 2 februarie 2013 15:34
e talentat
alex_il_fenomeno pe 20 februarie 2013 13:55
De abia astept urmatoarele sale filme!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells