Serialul Kung Fu va fi adaptat marelui ecran

de Cristina Grigore în 2 Nov 2011
Serialul Kung Fu va fi adaptat marelui ecran


Iţi aminteşti, poate de celebrul serial al anilor 70, Kung Fu, în care un călugăr shaolin călătorea prin Vestul Sălbatic în căutarea fratelui său, înarmat doar cu stilul său de luptă neobişnuit în acele părţi, dar care se dovedeşte însă extrem de eficient într-o lume dominată de arme de foc.

Conform  Deadline, acesta îşi face acum loc spre marele ecran, produs de Legendary Pictures şi regizat de Bill Paxton (Frailty, The Greatest Game Ever Played). Rolul principal în clasica serie a fost interpretat de David Carradine – drept Kwai Chang Caine, un orfan de origine chinezo-americană crescut într-o mănăstire shaolin, însă noul protagonist nu a fost anunţat deocamdată.

Producţia peliculei va începe în vara anului viitor, în China, acolo unde vor fi filmate o parte din scene, iar de poveste va fi responsabil scenaristul lui Black Swan, John McLaughlin.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 2 noiembrie 2011 15:12
nu stiu daca este o miscare neaaparat inspirata . aceasta denota lipsa de originalitate a celor de la Hollywood ...
Bayard pe 2 noiembrie 2011 16:01
Bravo.... ca sa nu mai zic ca a aparut de curand Shanghai Noon si Knights cu Jackie Chan
lucian.iorga pe 2 noiembrie 2011 20:27
Eu cred ca este o idee buna. pacat ca nu mai este printre noi David Carradine. Singura rezerva o am vizavi de regizor. Bill Paxton ca actor nu pot spune ca a fost extraordinar....sper ca regizor sa realizeze mai mult. Nu de alta dar serialul a fost reusit la vremea lui. @Bayard...ce inseamna de curand la tine ??? daca mai mult de 8 ani de la aparitia ultimului din "serie" sa ii zic, inseamna de curand....si nu in ultimul rand nu au nici o tangenta cu serialul Kung-Fu. Sunt doua entitati paralele. Da, au in comun artele martiale practicate de unii dintre actori, dar scenariile sunt total diferite.
theo_iuga pe 2 noiembrie 2011 18:20
eu zic ca e o idee buna...
xerses pe 2 noiembrie 2011 19:34
Mi-a placut acel serial si ma voi uita si la noua versiune cand va apare.
Sorin87 pe 2 noiembrie 2011 23:24
astept sa vad ce idei vreau sa puna in practica ale kung-fu-ului
zeno.marin pe 3 noiembrie 2011 00:59
E clar. Inteleg ca moda este ciclica, dar lumea a ajuns la fundul sacului in ce priveste ideil si singurele surse par a fi remake-urile. In definitiv ce poate fi rau la un remake?...
Pai simplu:
1. poate fi rau remake-ul in sine. Adica o tampenie si o porcarie ca sa ma exprim academic (pentru a evita confuziile).
2. sa fie mai prost decat precedentul, sansele crescand daca originalul a fost bun.
3. nu stiu pe loc, ca e tarziu. Dar contra cost ma mai gandesc si revin cu explicatii.

O parte din neajunsuri pot sa dispara cu desavarsire daca...n-ai vazut serialul original, deci nu ai termen de comparatie. Deci daca n-ai vazut in viata ta decat tablouri cu "tiganca cu cireasa" sau ai ascultat doar manele vei avea impresia unei normalitati si a unei armonii artistice desavarsite...

Ceva imi spune ca acest nou serial va fi un esec, asemeni multor remake-uri...

spartacus pe 3 noiembrie 2011 18:45
O prostie. Aşa am considerat si serialul cu David Carradine si aceasta din cauza ca cel care trebuia sa joace rolul principal trebuia sa fie Bruce Lee. Din păacate, regele kung-fu nu a fost dorit de producatorii senili americani la momentul realizarii serialului si acest lucru m-a facut sa nu imi place serialul cu Carradine, indiferent de cat de bine si-a jucat rolul. Parerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells