The Greatest Game Ever Played

(2005)

Cel mai faimos joc

Poster The Greatest Game Ever Played Postere The Greatest Game Ever Played

Sinopsis The Greatest Game Ever Played

Mai mult
The Greatest Game Ever Played

Aceasta poveste inspirata despre triumf in pofida tuturor obstacolelor este un alt film pe placul publicului care poarta marca Walt Disney Pictures.

Tanarul jucator de golf Francis Ouimet (Shia LaBeouf) nu are nimic in afara de talentul sau si visul de a provoca cei mai mari sportivi care joaca la cel mai inalt nivel.

Un copil din clasa de mijloc ce se zbate intre mizerie si o viata privilegiata are o dorinta nestavilita de victorie care se transforma intr-o etalare…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
James Paxton James Paxton Harry Vardon - tanar Elias Koteas Elias Koteas Arthur Ouimet Shia LaBeouf Shia LaBeouf Francis Ouimet
Peyton List Peyton List Sarah Wallis Stephen Dillane Stephen Dillane Harry Vardon Matthew Knight Matthew Knight Young Francis Ouimet
Josh Flitter Josh Flitter Eddie Lowery Peter Firth Peter Firth Lord Northcliffe Luke Kirby Luke Kirby Frank Hoyt
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Touchstone Pictures, Walt Disney Company

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Buena Vista International

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 16 August 2011 11:38
film nemaipomenit , care dovedeste inca o data zicala "viata bate filmul" ! povestea este impresionanta , incat nici nu iti vine sa crezi ca este facut dupa o poveste reala , ci mai degraba dupa ideea unui regizor foarte visator ! distributie foarte buna , alcatuita din actori mari (Shia LaBeouf inca nu era atat de titrat , dar dupa acest rol magnific a ajuns in megaproductia "Transformers") , desfasurare fascinanta , dramatism , romantism , pasiune ... tot ceea ce ar trebui sa contina orice film urias ! aveti foarte multe de pierdut daca il ratati !
5 1
manu212 pe 02 Februarie 2010 23:07
film bun
Este un film bun, usor si emotionant. Shia LaBeouf isi face rolul foarte bine, la fel si ceilalti actori. Il recomand tuturor! (desi traducerea titluilui mi se pare de-a dreptu' idioata)
1 3
sil4lord pe 09 Martie 2022 19:44
E un film bun
Tocmai ce l-am vazut, nu ma prea pasioneaza golful dar aici a fost interesant, chiar daca nu stiam ce inseamna un "birdie" am dat un search pe google si am mers mai departe cu filmul.
Filmul arata foarte bine, decorul e genial, simti cum te teleportezi in anii 1900. Nu vreau sa dau spoilere dar eu zic ca merita vazut macar odata, chiar daca are 2 ore "meciul" incepe repede deci nu e genul 90% story 10% meci.

0 0
balta67verde pe 13 Martie 2021 08:00
L-am vizionat mai de mult, si dupa o jumatate de ora l-am lasat fiindca mi se parea plictisitor. De data asta l-am vazut pana la final si i-am dat o nota mai mare. Chiar daca acest sport mi se pare extrem de plictisitor de vizionat, filmul este foarte bun. Shia LeBeof si Stephen Dillane joaca excelent. Un film care merita vazut chiar daca aveti, ca si mine, o parere proasta despe Golf.
0 0
andystarx pe 21 Ianuarie 2019 18:21
Nota 7/10
Genul de film motivational,care te poate atrage chiar daca s-a desfasurat lent,o poveste adevarata intersanta,dar daca nu iti place putin si golful,va fi un pic mai plictisitor ! Oricum,merita o vizionare !
0 0
blackmore pe 15 Mai 2020 09:29
O basina cu stropi despre un sport care nu este sport
0 2
pisicuta1 pe 25 Octombrie 2013 13:12
da un film foarte bun ,intersant merita vazut ,si bine jucat
0 2
cosmin_kedii pe 06 Mai 2013 13:11
Un film superb, care se deplasează prin intermediul actorilor foarte buni ,,,Shia LaBeouf,, si multi alti
0 2
mhcx pe 27 octombrie 2013 21:13
"care se deplasează prin intermediul actorilor foarte buni" Analfabetul de serviciu loveste din nou.
cosmin742000 pe 21 Aprilie 2013 00:11
Golful este un sport . Tz tz tz ...........................
0 3
Qube86 pe 10 Decembrie 2011 00:08
''Toate povestile bune se nasc din cenusa si noroi''...
Imi plac filmele inspirate dupa povesti reale si mi-a placut si ''The Greatest Game Ever Played'' insa nu atat de mult pe cat as fi vrut...E adevarat ca povestile lui Harry Vardon si Francis Ouimet sunt impresionante in viata reala insa in acest film nu sunt transpuse intr-atat incat sa simti asta pe de-a intregul...Bill Paxton face o treaba decenta si atat...Pare putin limitat si asta se reflecta si in modul in care este transpusa povestea...Tot accentul se scurge spre importanta jocului de golf si prea putin pe natura personajelor...Mi-as fi dorit sa aflu mai multe despre Arthur si Francis Ouimet,despre micul Eddie si Harry Vardon...Mi s-a parut ca nu au fost indeajuns de bine aprofundati (parerea mea)...Stiu ca probabil si lungimea filmului a fost unul dintre factori dar asta s-ar fi putut rezolva mai usor daca nu s-ar fi insistat pe niste detalii inutile si niste scene care nu erau… citeşte
0 3

Spune-ţi părerea despre The Greatest Game Ever Played

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Greatest Game Ever Played
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells