Creatorul lui Paranormal Activity lucrează la un thriller post-apocaliptic

de Cristina Grigore în 2 Nov 2011
Creatorul lui Paranormal Activity lucrează la un thriller post-apocaliptic

După marele succes obţinut cu seria de filme Paranormal Activity şi cu horror-ul anului trecut, Insidious, scenaristul şi regizorul Oren Peli trece la un alt proiect, încă neintitulat, un thriller post-apocaliptic produs de FilmNation.

Filmările peliculei, care au început deja într-o locaţie (nedezvăluită momentan) din vestul Europei, sunt dirijate de Brad Parker, după o poveste originală imaginată de Peli.

Filmul va avea în centru un grup de prieteni care se trezesc abandonaţi într-un oraş pustiu şi misterios, părăsit în urma unui dezastru nuclear. Natura a început să revendice tot mai mult din fostul spaţiu urban, acum radioactiv şi sinistru, bântuit de sunete înfiorătoare ce le arată vizitatorilor rătăciţi că nu sunt siguri.

„A fost foarte uşor să luăm decizia de a produce acest film, luând în considerare peliculele anterioare ale lui Peli şi premisa grozavă de la care porneşte acest nou proiect”, a ţinut să menţioneze Glen Basner, preşedintele companiei FilmNation.

Aşa cum a procedat şi în alte producţii ale sale, Peli, care este şi producătorul thriller-ului anunţat, a adunat în distribuţie o serie de actori puţin cunoscuţi, cu excepţia lui Jesse McCartney, un cântăreţ devenit actor, care şi-a câştigat notorietatea peste ocean prin apariţia în seriale, dar şi împrumutându-și vocea unor animaţii precum Alvin and the Chimpmunks sau Tinkerbell and the Lost Treasure.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CosminHorrorMaster pe 2 noiembrie 2011 14:46
Parca lucra la Area 51...
alex_il_fenomeno pe 2 noiembrie 2011 15:04
sa speram ca va realiza din nou ceva uimitor .
darayawaus pe 2 noiembrie 2011 18:49
E bine ca apare si Jesse McCartney intre acei actori atat de putin cunoscuti. Dar, iertati-mi ignoranta, cine e Jesse McCartney? Ok, am inteles, a jucat in filmele alea celebre, dar, repet, cine e ?
Sorin87 pe 2 noiembrie 2011 23:30
sigur o sa iasa ceva foarte bun, Paranormal Activiti au fost foarte bune

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells