Samuel L. Jackson, mogulul din Robocop

de Cristina Grigore în 7 Iun 2012
Samuel L. Jackson, mogulul din Robocop

Actorul Samuel L. Jackson s-a alăturat distribuţiei noului film RoboCop, refăcut după pelicula clasică a anului 1987 de către studiourile MGM şi Sony, anunţă The Hollywood Reporter.

Filmul, aflat sub indicaţiile regizorale ale lui Jose Padilha, îl are în rol principal pe Joel Kinnaman (The Killing), Gary Oldman fiind numit în rolul omului de ştiinţă care a contribuit la transformarea sa, din dedicatul poliţist Alex Murphy, într-un om al legii pe jumătate om, pe jumătate maşină.

Deşi a fost anunţat drept o re-imaginare totală a producţiei lui Paul Verhoven, potrivit lui Kinnaman, el va păstra multe elemente ale originalului, cu diferenţa că se va axa mai mult pe partea umană a personajului. Actorul a menţionat chiar că de această dată, publicul îl va putea privi mult mai mult în faţă pe Robocop, căci masca de la costum nu-i va acoperi prea mult faţa.

În ceea ce-l priveşte pe Samuel L. Jackson, el va intra în pielea unui mogul media carismatic, o figură importantă în lumea lui Robocop.

Filmările noii pelicule urmează să înceapă în septembrie la Toronto, Canada, lansarea fiind stabilită pentru vara lui 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 7 iunie 2012 09:47
Mda, cum sa-l iei pe Samuel L. Jackson in rolul raului??? In ce fel ar putea fi plauzibil ca Robocop il poate invinge pe SLJ??? Niciodata :)
cristi23 pe 7 iunie 2012 10:46
ei bine sunt cativa actori foarte buni in film dar sincer sper sa ni fie modificari mari in designul costumului.........costumul il face pe robocop sa fie robocop..................daca il schimba si il face mai putin metalic de exemplu ar putea fi dramatic pt fani si film
zeno.marin pe 7 iunie 2012 12:15
Bayard - SLJ "si-a dat arama pe fata", literally speaking, dovedindu-se un mogul cel putin de talia lui Voiculescu (aka Felix the rat). Moarte mogulilor corupti care stapanesc lumea, dreptate pentru toti!

Cristi23 - actorii buni nu fac doua parale in asemenea filme. De fapt fac o gramada foarte mare de parale (la propriu doar).

nicolas84 pe 8 iunie 2012 09:16
@Zeno-> ca sa completez ceea ce i-ai spus lui Cristi->exemplul cel mai proaspat si mai pun pt exemplificarea spuselor tale este si Charlize Theron care joaca in "Alba ca neaua,proasta ca bampiru'". NU spune nimeni ca nu ii sta bine Theroanei ca regina rea sau ca nu joaca bine (ea fiind pt multi atractia principala a filmului pt ca altfel se duceau sa il vada numai puberi si ADD-isti) INSA probabil a acceptat rolul ala pt a incasa ceva dolarei in plus Nu ca ar duce lipsa precum nebunu' de Cage dar intotdeauna face bine CEVA in plus.
alex_il_fenomeno pe 23 iunie 2012 15:51
suna tentant ... si asa , aveam de gand sa urmaresc filmul .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells