Robin, posibil în noul film Batman

de Cristina Grigore în 7 Feb 2011
Robin, posibil în noul film Batman

Echipa de filmare a The Dark Knight Rises s-a aflat săptămâna trecută în Michigan, unde a prospectat noi locaţii pentru filmări, printre care şi o uzină de tratarea a apei, aflată în Grand Ledge Fitzgerald Park.

Până aici, nimic ieşit din comun, numai că, potrivit informaţiilor obţinute de unul dintre posturile de televiziune locale, WILX, zona este luată în considerare drept ascunzătoare pentru Robin, mai tânărul partener al  lui Batman.

Ştirea ar putea fi legată de oferta făcută recent lui Josephh Gordon-Levitt, al cărui rol nu a fost încă menţionat. Dacă va fi el noul ajutor al faimosului supererou mascat, gata să intervină atunci când acesta nu o poate face, sau dacă Nolan a rezervat o surpriză fanilor viitorului Batman, rămâne de văzut.

În plus, Christian Bale a declarat deja că va refuza să lucreze la noul film, dacă va fi introdus şi personajul Robin. Aintitcool.com presupune că ar putea fi vorba de Robin Williams, actorul despre care se zvonea că ar fi fost propus pentru rolul lui Hugo Strange, dar ştirea celor de la WILX menţionează explicit că este vorba de un partener al lui Batman şi nu de un antagonist al acestuia.

Selina Kyle, ce va fi interpretată de Anne Hathaway şi Bane, în rolul căruia îl vom vedea pe Tom Hardy, au fost ultimele personaje adăugate scenariului. Filmările la The Dark Knight Rises vor începe în această primăvară.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 7 februarie 2011 10:08
nu are rost........daca apare robin in film atunci va fi un dezstru de film.........nu ca nu mi-ar placea...................dar robin va stica atmosfera de pan amu
sper sa nu apara

Liviu- pe 7 februarie 2011 10:15
O mica greseala la sfarsitul articolului: "Selina Kyle, ce va fi interpretată de Anne Hathaway şi Bale, în rolul căruia îl vom vedea pe Tom Hardy". Desigur, era vorba de Bane, nu Bale, dar cum actorul de origine britanica joaca in film a fost mai usor de gresit. Poti sterge mesajul asta dupa ce corectezi...
ddirty_devil pe 7 februarie 2011 10:29
Ar fi tare sa fie Cărăbuşul Albastru sau Batwoman :)))....Eu cred ca va fi green arrow....bine si daca ar fii Huntress ar fi ceva :P
Monotone pe 7 februarie 2011 12:20
cam multe greseli Cristina Grigore.. sper macar ca depui munca de voluntariat si nu primesti si bani pentru astfel de articole
legolas05 pe 7 februarie 2011 13:52
sper sa nu apara....nu miar placea sa apara
Kable pe 7 februarie 2011 16:39
Sper sa nu fie Robin deoarece filmul nu va fi prea bun fara Christian Bale, dar chiar daca ar fi fost Robin am auzit ca va fi interpretat de Shia LaBeouf, si ca va fi si Philip Seymour Hoffman in rolul pinguinului si Eddie Murphy in rolul Lui The Riddler.
JohnnyAddams pe 7 februarie 2011 18:55
Nolan a spus clar ca NU va exista niciun Robin, nu are rost un sidekick.

@Kable: Alea sunt vrajeli marca Cinemagia. Pana acum astia sunt confirmati:

- Tom Hardy - Bane
- Anne Hathaway - Selina Kyle
- Joseph Gordon-Levitt - nu stim inca rolul, Nolan a confirmat ca va fi.

Vorador pe 7 februarie 2011 19:03
Posibil in viitor sa apara si Teen Titans-The Movie
batmanfan pe 7 februarie 2011 20:20
Cu siguranta nu va fi Robin prezent. Fantoma ultimului film in care a aparut Robin ( Batman&Robin 1997) inca dainuieste, si automat cand lumea aude de Robin se gandesc la filmele astea de doi bani ale lui Schumacher care pe langa ca au fost proaste au fost si un esec la boxoffice, si WB nu doresc sa repete istoria si sa nu scoata vreun profit, caci sa fim seriosi, la ei banu conteaza. Plus ca nici Nolan nu prea agreeaza acest personaj, cel putin asta da de inteles.
Asadar, cum am mai zis si cu alte ocazii, Nolan il poate distribui in niste roluri surpriza, cum ar fi Jack Ryder de exemplu ( un jurnalist din Gotham City, de astfel un personaj important ce poate avea un rol semnificativ) sau mai bine de atat, un posibil Black Mask.....is multe si frumoase rolurile din universul Batman. Nolan va face alegerea perfecta!

mirko pe 7 februarie 2011 22:51
Sper ca nu se va concretiza asta niciodata! Nu are rost aparitia lui in urmatorul film, chiar nu-i vad sensul! De curand Nolan, regizorul filmului, a declarat ac a vazut forma finala a scenariului si a zis ca e mult mai buna decat cea din The Dark Knight, ceea ce il cred pe cuvant pentru ac stie ce face si o face foarte bine. Asa ca nu cred ca ca fi luata in considerare si aparitia lui Robin... Strica tot farmecul pe acre l-a creat Nolan.
raduku pe 7 februarie 2011 22:53
s-a gandit cineva pana acum(inafara de mine)ca joseph gordon levitt care seamana excelent cu heath ledger s-ar putea sa-l joace pe insusi marele joker???
marian pe 7 februarie 2011 23:24
marian veeve argost
gdfdbd pe 7 februarie 2011 23:25
ueuerideyeynud
Avathar pe 8 februarie 2011 03:25
@raduku. Te-ai gandit ca uni care citesc articole pe cinemagia mai citesc si in alta parte? (cum ar fi Joblo, etc) trebuie sa-ti dai tu repede importanta ca tu te-ai gandit ca-l poate juca pe Joker cand ai vazut pe alte site-uri...esti deplorabil :))))
alex_il_fenomeno pe 8 februarie 2011 09:52
cred ca Josephh Gordon-Levitt are cele mai mari sanse sa fie Robin !
Krakatau pe 8 februarie 2011 20:50
Nu va fi niciun Robin mai fratilor, nici Bale si nici Nolan nu isi doresc sa-l aiba pe Robin in film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells