Reynolds şi Bateman fac schimb de identităţi în Change-Up

de Gloria Sauciuc în 12 Mar 2010
Reynolds şi Bateman fac schimb de identităţi în Change-Up

Cei doi actori (Ryan Reynolds, Jason Bateman) vor juca în comedia produsă de studiourile Universal, cu scenariul de Jon Lucas şi Scott Moore. Povestea e despre un familist responsabil (Reynolds), care face schimb de înfăţişare cu cel mai bun prieten al său, leneş şi imatur, jucat de Bateman. Neal Moritz s-a alăturat echipei în calitate de producător, alături de David Dobkin, care a supervizat proiectul şi va fi regizor. Scenariul a fost scris de Jon Lucas şi Scott Moore (The Hangover).


Bateman, care poate fi văzut în Up in the Air, aflat acum pe ecrane, a devenit un fel de actor bun la toate pentru Universal, care i-a ridicat onorariul pentru rolul din Change Up. Până acum, Bateman a mai participat pentru Universal la Smokin' Aces, The Kingdom, State of Play şi Couples Retreat. De asemenea, apare atât în Paul - o comedie care va avea premiera anul acesta - cât şi în The Remarkable Fellows, film aflat în faza de proiect la Universal. În acelaşi timp, va apărea alături de Jennifer Aniston în The Switch (produs de Disney), cu premiera pe 20 august.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
OwYBeS pe 12 martie 2010 14:24
Ryan Reynolds primeste din ce in ce mai multe roluri...bravo lui...abia astept sa-l vad in Green Lantern si in Deadpool...
Radu1711 pe 14 aprilie 2010 11:00
doi actori foarte buni

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells